KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ksm 2020 #2 Yapmayın bunu arkadaşlar
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Ksm 2020 #3 En çok ta elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacam derler ama öyle olmaz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ksm 2020 #4 Demekki bu yazilarda gerceklik payi varki bu kadar yaziliyor ))
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Ksm 2020 #5 yesim434 dediki: Demekki bu yazilarda gerceklik payi varki bu kadar yaziliyor )) Genişletmek için tıklayın... Hem de çok payı var dereyi geçene kadar ayıya dayı sonrası ise malum
yesim434 dediki: Demekki bu yazilarda gerceklik payi varki bu kadar yaziliyor )) Genişletmek için tıklayın... Hem de çok payı var dereyi geçene kadar ayıya dayı sonrası ise malum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Ksm 2020 #6 ben hayatta sevdigimin elini soguk sudan sicak suya deydirmem ;)))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ksm 2020 #7 yilmaz27 dediki: ben hayatta sevdigimin elini soguk sudan sicak suya deydirmem ;))) Genişletmek için tıklayın... ooo komsum bu süper senden de bu beklenir sen kimin komsusun degilmi tabikide öyle olucan ))
yilmaz27 dediki: ben hayatta sevdigimin elini soguk sudan sicak suya deydirmem ;))) Genişletmek için tıklayın... ooo komsum bu süper senden de bu beklenir sen kimin komsusun degilmi tabikide öyle olucan ))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Ksm 2020 #9 Bizde hala hayat müşterek ve öncesinde söylenenlerde değişim çok çok az şükür olsun. ?
Masaru Özel Üye Özel üye 23 Ksm 2020 #10 Çağlayağmur dediki: Bizde hala hayat müşterek ve öncesinde söylenenlerde değişim çok çok az şükür olsun. ? Genişletmek için tıklayın... Çok çok az derken neler mesela Merak ediyoruz mazur görün on göre sözler verelim dimi
Çağlayağmur dediki: Bizde hala hayat müşterek ve öncesinde söylenenlerde değişim çok çok az şükür olsun. ? Genişletmek için tıklayın... Çok çok az derken neler mesela Merak ediyoruz mazur görün on göre sözler verelim dimi