yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ksm 2020 #11 Qasem dediki: Çok çok az derken neler mesela Merak ediyoruz mazur görün on göre sözler verelim dimi Genişletmek için tıklayın... cok merak iyi degil bence bekarligi yasamissinin birde evlenin yasayin ozaman daha güzel ögrenmis olursunuz ))) cünkü herkesin evlilik hayati yasami farklidir )
Qasem dediki: Çok çok az derken neler mesela Merak ediyoruz mazur görün on göre sözler verelim dimi Genişletmek için tıklayın... cok merak iyi degil bence bekarligi yasamissinin birde evlenin yasayin ozaman daha güzel ögrenmis olursunuz ))) cünkü herkesin evlilik hayati yasami farklidir )
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Ksm 2020 #12 Qasem dediki: Çok çok az derken neler mesela Merak ediyoruz mazur görün on göre sözler verelim dimi Genişletmek için tıklayın... Çok merak ... ben sana merak ettiğin her cevabı verebilirim sen duymak iste yeter ki
Qasem dediki: Çok çok az derken neler mesela Merak ediyoruz mazur görün on göre sözler verelim dimi Genişletmek için tıklayın... Çok merak ... ben sana merak ettiğin her cevabı verebilirim sen duymak iste yeter ki
Masaru Özel Üye Özel üye 24 Ksm 2020 #14 AybüKe dediki: Çok merak ... ben sana merak ettiğin her cevabı verebilirim sen duymak iste yeter ki Genişletmek için tıklayın... Tamam başla yoldaş Bekarken ne sözler aldın evliyken ne çıktı Üzmesinler seni yoldaş...
AybüKe dediki: Çok merak ... ben sana merak ettiğin her cevabı verebilirim sen duymak iste yeter ki Genişletmek için tıklayın... Tamam başla yoldaş Bekarken ne sözler aldın evliyken ne çıktı Üzmesinler seni yoldaş...
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Ksm 2020 #15 Qasem dediki: Tamam başla yoldaş Bekarken ne sözler aldın evliyken ne çıktı Üzmesinler seni yoldaş... Genişletmek için tıklayın... Neler umduk neler bulduk yoldaş hiç sorma
Qasem dediki: Tamam başla yoldaş Bekarken ne sözler aldın evliyken ne çıktı Üzmesinler seni yoldaş... Genişletmek için tıklayın... Neler umduk neler bulduk yoldaş hiç sorma
Masaru Özel Üye Özel üye 24 Ksm 2020 #16 A AybüKe dediki: Neler umduk neler bulduk yoldaş hiç sorma Genişletmek için tıklayın... Ama ben böyle anlamam ki örnekler lazım
A AybüKe dediki: Neler umduk neler bulduk yoldaş hiç sorma Genişletmek için tıklayın... Ama ben böyle anlamam ki örnekler lazım
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Ksm 2020 #17 Qasem dediki: A Ama ben böyle anlamam ki örnekler lazım Genişletmek için tıklayın... Oooo sende çok şey istiyon be yoldaş
Qasem dediki: A Ama ben böyle anlamam ki örnekler lazım Genişletmek için tıklayın... Oooo sende çok şey istiyon be yoldaş
Masaru Özel Üye Özel üye 24 Ksm 2020 #18 AybüKe dediki: Oooo sende çok şey istiyon be yoldaş Genişletmek için tıklayın... Sen dimedin mi sor cevaplim Ozaman kahve borçlusun yoldaş. Ya seni yeniden bulmak ne güzel
AybüKe dediki: Oooo sende çok şey istiyon be yoldaş Genişletmek için tıklayın... Sen dimedin mi sor cevaplim Ozaman kahve borçlusun yoldaş. Ya seni yeniden bulmak ne güzel
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Ksm 2020 #19 Qasem dediki: Sen dimedin mi sor cevaplim Ozaman kahve borçlusun yoldaş. Ya seni yeniden bulmak ne güzel Genişletmek için tıklayın... Ya ben hep buradaydım ama sen bilememişsin işte Seni de bulmak güzel oldu benim için Ha şöyle eskisi gibi ol
Qasem dediki: Sen dimedin mi sor cevaplim Ozaman kahve borçlusun yoldaş. Ya seni yeniden bulmak ne güzel Genişletmek için tıklayın... Ya ben hep buradaydım ama sen bilememişsin işte Seni de bulmak güzel oldu benim için Ha şöyle eskisi gibi ol