dağcı Üstat 29 Ekm 2008 #51 bayan arzu lütfen meşgul etmeyin burası ciddi bi müessese sıradakilerin hakkını yiyonuz size göre yok dur dur 65 yaşında bi delikanlı var beynirsen al bi siftah versen yeter bak yine kıyamadım sana
bayan arzu lütfen meşgul etmeyin burası ciddi bi müessese sıradakilerin hakkını yiyonuz size göre yok dur dur 65 yaşında bi delikanlı var beynirsen al bi siftah versen yeter bak yine kıyamadım sana
arzum Forum Tutkunu 29 Ekm 2008 #52 sağoolasın abicim bilirim çok düşünürsün beni ama sen oraa not al 85 lik çıkarsa bana dönersiniz ben bekliyor olcam da
sağoolasın abicim bilirim çok düşünürsün beni ama sen oraa not al 85 lik çıkarsa bana dönersiniz ben bekliyor olcam da
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 4 Mys 2009 #60 Schweppes dediki: o yaratık dğeil benim annem;P;P Genişletmek için tıklayın... hii anasına bak kızını al derler inşallah annene benzemiosundur
Schweppes dediki: o yaratık dğeil benim annem;P;P Genişletmek için tıklayın... hii anasına bak kızını al derler inşallah annene benzemiosundur