Apancene Aktif 21 Şbt 2010 #31 Suskun dediki: Bence YeşüLL cici ve sözünü sakınmayan biri Böyle devam et. Genişletmek için tıklayın... Ablaaaaaa ben burdayım hee
Suskun dediki: Bence YeşüLL cici ve sözünü sakınmayan biri Böyle devam et. Genişletmek için tıklayın... Ablaaaaaa ben burdayım hee
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 27 Mrt 2010 #32 Apancene dediki: Ablaaaaaa ben burdayım hee Genişletmek için tıklayın... eeee ne olmuş pardon
patik Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2010 #33 Matematiği ve doğayı çok seven bir üyemiz. İdealist ve çok iyi bir matematikçi olacak İNŞALLAH.
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 27 Mrt 2010 #34 inşallah arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekür ederim
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 14 Eyl 2010 #35 bu konular tozlanmış üstünü süpürmek lazım konu havalandırma modundadır alakadar olabilirsiniz
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 14 Eyl 2010 #36 ilk alakadar olan ben olayım ozaman yeşül ü çok severim .. çok konuşmuşluğumuz olmasa da forumdaki kendini ayrı tutabilen bir insansın bence ne biliyim işte seviliosun .. doğayı seviyosun , hayvanları seviyosun , bide matematikçisin daha ne olsun ( şimdilik benden bukadar
ilk alakadar olan ben olayım ozaman yeşül ü çok severim .. çok konuşmuşluğumuz olmasa da forumdaki kendini ayrı tutabilen bir insansın bence ne biliyim işte seviliosun .. doğayı seviyosun , hayvanları seviyosun , bide matematikçisin daha ne olsun ( şimdilik benden bukadar
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 14 Eyl 2010 #38 iyi iyi geçen zaman fikirleri değiştirmemiş teşekkür ederim yeşimcim bil mukabele umarım doğru yazmışımdır
iyi iyi geçen zaman fikirleri değiştirmemiş teşekkür ederim yeşimcim bil mukabele umarım doğru yazmışımdır
jeriko Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2010 #40 yeşüLL dediki: iyi iyi geçen zaman fikirleri değiştirmemiş teşekkür ederim yeşimcim bil mukabele umarım doğru yazmışımdır Genişletmek için tıklayın... Benimkinide değiştirmedi benimkinide.Bende halen iyi bilmeye devam edenlerdenim.
yeşüLL dediki: iyi iyi geçen zaman fikirleri değiştirmemiş teşekkür ederim yeşimcim bil mukabele umarım doğru yazmışımdır Genişletmek için tıklayın... Benimkinide değiştirmedi benimkinide.Bende halen iyi bilmeye devam edenlerdenim.