Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 12 Ekm 2024 #1,642 Ne çok oynadık be yarını düşünemiyorum
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2024 #1,643 Gelecek hafta sonu için hazırlık sürecini iyi değerlendir yoksaa bozuşuruz
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 2 Ock 2025 #1,645 Uykusu gelmiş belli
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ock 2025 #1,646 benim valim kelmi
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Ock 2025 #1,647 Her kes istediği gibi istediği şekilde istediği yerde yaşasın Bırakın düşmanlığı kaldırın sınırları esir yaşamaktansa özgürce ölmek en güzel hayal
Her kes istediği gibi istediği şekilde istediği yerde yaşasın Bırakın düşmanlığı kaldırın sınırları esir yaşamaktansa özgürce ölmek en güzel hayal
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 4 Ock 2025 #1,648 Pes et
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ock 2025 #1,650 Kendini akıllı sananlar susuyorsam Bunu anlamadığım için değil huzursuz luk olmasın diye susuyorum