KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Eyl 2015 #381 Seni görmek istiyorum..özlemim okyanus oldu artık..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ekm 2015 #383 yazının ruhu yok, bütün iyi niyetimle yazdıklarını iyi olarak yorumlamaya gayret ediyorum ama yordun artık beni..sana artık hiç bir şey demiyorum diyemiyorum ,artık sende nasılsın diye bile sorma git.....
yazının ruhu yok, bütün iyi niyetimle yazdıklarını iyi olarak yorumlamaya gayret ediyorum ama yordun artık beni..sana artık hiç bir şey demiyorum diyemiyorum ,artık sende nasılsın diye bile sorma git.....
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ekm 2015 #386 senin değilse üzülme ,senin olanın kıymetini bil..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ekm 2015 #387 Sinirlerimi fena halde bozuyorsun..varlığın ayrı dert yokluğun ayrı..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ekm 2015 #388 Bunca zaman konuşmasak da onca olan biten saçmalığa rağmen içimden bir ses doğumgünümü unutmayacağını söylüyor. Hissettin mi?
Bunca zaman konuşmasak da onca olan biten saçmalığa rağmen içimden bir ses doğumgünümü unutmayacağını söylüyor. Hissettin mi?