KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Ags 2016 #812 Biran önce şu ergenlikten kurtulsa
patik Özel Üye Özel üye 9 Ags 2016 #813 Abim; yokluğun beni öyle yıktı ki, hallaç pamuğu gibi dağıldım. Bir daha toparlanabilir miyim ,onu bile bilmiyorum.
Abim; yokluğun beni öyle yıktı ki, hallaç pamuğu gibi dağıldım. Bir daha toparlanabilir miyim ,onu bile bilmiyorum.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 10 Ags 2016 #815 sana uzattığım eli görmüyorsan körsün demektir..haline yan dur..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 10 Ags 2016 #816 Geleceksin diye tahmin ettim geldinn
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 11 Ags 2016 #819 ve bir gün sende ne kadar haklı olduğumu göreceksin..sakın özür dilemek için söze girme ben nasıl yaptığımın arkasında duruyorsam sende dur..
ve bir gün sende ne kadar haklı olduğumu göreceksin..sakın özür dilemek için söze girme ben nasıl yaptığımın arkasında duruyorsam sende dur..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 11 Ekm 2016 #820 Alem adamsın Hakkımda ne düşündüğünü bu derece merak ettiğim tek insan sensin galiba, çünkü gerçekten kestiremiyorum ve bu durumu cidden çok önemsiyorum. Önemsediğim için elime yüzüme bulaştırmam umarım
Alem adamsın Hakkımda ne düşündüğünü bu derece merak ettiğim tek insan sensin galiba, çünkü gerçekten kestiremiyorum ve bu durumu cidden çok önemsiyorum. Önemsediğim için elime yüzüme bulaştırmam umarım