arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 15 Mys 2014 #91 şeffo dediki: Kııız buluyorum ya seni bana alıntı yapacağına Tuana'ya yapmışsın yeni gördüm Genişletmek için tıklayın... o halde baştan alıyorum ayaklarınızı kırıcam sizin
şeffo dediki: Kııız buluyorum ya seni bana alıntı yapacağına Tuana'ya yapmışsın yeni gördüm Genişletmek için tıklayın... o halde baştan alıyorum ayaklarınızı kırıcam sizin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 15 Mys 2014 #92 melodi ~ dediki: hoşbuldum, insan bi hemşirem derdi eskisi gibi Genişletmek için tıklayın... burda en eski @xavi ona göre,hemşire )
melodi ~ dediki: hoşbuldum, insan bi hemşirem derdi eskisi gibi Genişletmek için tıklayın... burda en eski @xavi ona göre,hemşire )
X xavi Üye 16 Mys 2014 #93 melodi ~ dediki: hoşbuldum, insan bi hemşirem derdi eskisi gibi Genişletmek için tıklayın... Nasılsın hemşirem?
melodi ~ dediki: hoşbuldum, insan bi hemşirem derdi eskisi gibi Genişletmek için tıklayın... Nasılsın hemşirem?
melodi ~ Üye 16 Mys 2014 #94 xavi dediki: Nasılsın hemşirem? Genişletmek için tıklayın... Şimdi daha iyi oldum bak, sen nasılsın reyiz ))
xavi dediki: Nasılsın hemşirem? Genişletmek için tıklayın... Şimdi daha iyi oldum bak, sen nasılsın reyiz ))