YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Ock 2012 #52 EYGMR dediki: İyi Tamam . Genişletmek için tıklayın... Enteresan bir teşekkür yöntemi olmuş. Gerçi genel bir sorun bu, millet olarak sorunumuz.
EYGMR dediki: İyi Tamam . Genişletmek için tıklayın... Enteresan bir teşekkür yöntemi olmuş. Gerçi genel bir sorun bu, millet olarak sorunumuz.
E ecemnur Üye 4 Nsn 2012 #53 irem-hayalet sevgilim bora duman-dayan yüreğim bora duman-gül senin tenin bana acil bunların fon müziklerini bulabilirmisiniz?
irem-hayalet sevgilim bora duman-dayan yüreğim bora duman-gül senin tenin bana acil bunların fon müziklerini bulabilirmisiniz?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Nsn 2012 #54 Aciliyetinizi anlıyorum yalnız uygun olunan olursa arkadaşlarımızdan size yardımcı olacaktır.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Nsn 2012 #57 Yardım edecek bir arkadaşımız olursa isteğinizi buraya ekleyecektir.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Nsn 2012 #59 Doğrudur ama herkesin bir işi olabileceginide unutmamak lazım dediğim gibi uygun olan arkadaşımız ilgilenecektir.
Doğrudur ama herkesin bir işi olabileceginide unutmamak lazım dediğim gibi uygun olan arkadaşımız ilgilenecektir.