Forumda Yenilikler

Hocam siz herzaman en iyisini düsünürsünüz.

Yalniz benim bir sorum olacakti. Tecrübe puani verirken ayni üyeye üst üste tecrübe puani veremiyoruz acaba baska kac üyeye tecrübe puani verdikten sonra ilk tecrübe puani verdigimiz üyeye tekrar puan verebiliriz.

Duyurular bölümünde detaylı şekilde anlatmıştım hocam sistemi. Özet olarak şöyle:

Karizma Puanları ve Karizma Gücü Nasıl Kazanılır?
  • Üye olan herkes, üyelik tarihinden itibaren her 50 günde bir Karizma Puanı kazanır.
  • Her 500 mesajda bir Karizma Gücü kazanır.
  • Üyenin kazandığı her 50 Karizma Puanı 1 Karizma Gücü kazanması demektir.
  • En az 50 mesajı olmayanların karizma gücü 0 dır.
  • Bir üye bir günde en çok 5 üyeye Kazirma Puanı verebilir.
  • Aynı üyeye tekrar Karizma Puanı vermek için farkı 20 üyeye Karizma Puanı vermiş olması gerekir.
Daha detaylı bilgi burada var. Öneriler doğrultusunda ayarlarda değişiklikte yapabiliriz. İlk forum açılışında yaptığımız ayarlar aynen duruyor.

Tecrübe Puanları Hakkında

Hocam demekki o konu gözümden kacmis. Fakat ayni üyeye tekrar puan vermek icin 20 üye sayisi biraz cok degilmi. Cünkü puan verdigimiz üyenin bir sonraki paylasimida puani hak edecek nitelikte oluyor. Bu durumda 20 üyeyi degerlendirmek su anki durumda biraz zor oluyor. Malesefki paylasim acisindan ve degerlendirilecek konu bakimindan suanda 20 sayisi bence biraz fazla gibi gerci son zamanlarda üyelerimiz daha aktif olmaya basladilar ama yinede 20 degisik üyenin actigi konuyu degerlendirmek biraz zor gibi. Cünkü su an forumda paylasim acisindan 20 üyeye malesefki sahip degiliz o yüzden bu sayiyi biraz daha indirebilirmiyiz.

Bu benim kendi fikrim son zamanlarda bazi üyelerimizin üst üste actigi konular cok hosuma gitmeye basladi onlara puan vermek istiyorum fakat daha önceki konusunu degerlendirdigim icin tekrar puan veremiyorum:(

11 Eylül Çarşamba.

Forumda üyelerin kendi albümlerini oluşturabilme özelliğini aktif edildi. Tabii belirlediğimiz kurallar çerçevesinde albümlere sadece kişisel fotoğraflar yüklenebilir.

Özel mesajlara artık tıpkı forum konularında olduğu gibi Hızlı Cevap bölümü eklendi. Artık özel mesajı cevaplamak için "Cevap Yaz" butonuna tıklamanız gerekmiyor. Mesajı açtığınızda mesaj içerinin hemen alt bölümünde hızlı cevap yazabilmek için bir alan mevcut artık.

Özel mesajlara artık tıpkı forum konularında olduğu gibi Hızlı Cevap bölümü eklendi. Artık özel mesajı cevaplamak için "Cevap Yaz" butonuna tıklamanız gerekmiyor. Mesajı açtığınızda mesaj içerinin hemen alt bölümünde hızlı cevap yazabilmek için bir alan mevcut artık.

Tesekkürler hocam bu sekilde cok güzel olmus. Yalniz hocam hizli cevaba gelismiste oldugu gibi üst tarafa gülümsemeler eklenebilirmi.

Gülümsemeler için "Gelişmiş Cevap" butonunu kullanmak gerekiyor hocam. Aslında formda da aynı şekilde. Eklenebiliyor ancak sayfaların hızlı açılışını engellediği için bu özelliği pasif bıraktım. Biliyorsunuz zaten hızla ilgili sorunlar yaşıyoruz dönem dönem.

Geri