RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Mrt 2012 #132 sitem dediki: aman senden bişi bekleyen yok zaten cimri sende.. saol zeynomm nede olsa eski aşkınım arz-ı halime tembeller kraliçesi haylazıma yorumsuz abime hadi rüzgarada olsun bari.. Genişletmek için tıklayın... Lütfettin Zeynoya Karhana Hadi bari bende altta kalmamayım siteme
sitem dediki: aman senden bişi bekleyen yok zaten cimri sende.. saol zeynomm nede olsa eski aşkınım arz-ı halime tembeller kraliçesi haylazıma yorumsuz abime hadi rüzgarada olsun bari.. Genişletmek için tıklayın... Lütfettin Zeynoya Karhana Hadi bari bende altta kalmamayım siteme
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Mrt 2012 #134 RUZG4R dediki: Lütfettin Zeynoya Karhana Hadi bari bende altta kalmamayım siteme Genişletmek için tıklayın... çok naziksin bee..
RUZG4R dediki: Lütfettin Zeynoya Karhana Hadi bari bende altta kalmamayım siteme Genişletmek için tıklayın... çok naziksin bee..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mrt 2012 #137 Hep kişilere veriyoruz ben bu kez forumun kendisine veriyorum tüm çiçeklerimi forum olmasa biz olmazdık =RR Bu da kırmızıya tabiki
Hep kişilere veriyoruz ben bu kez forumun kendisine veriyorum tüm çiçeklerimi forum olmasa biz olmazdık =RR Bu da kırmızıya tabiki
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Mrt 2012 #139 tesekkür ediyorum ve alıyorum çicegimi ve Presence Safir Yesüll diyorum bende.
jeriko Özel Üye Özel üye 14 Mrt 2012 #140 sitem dediki: kendime , kendime ,kendime.. Genişletmek için tıklayın... Bende, bende, bende...