Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Nsn 2012 #211 Oy oy arkadaşınada teşekkür edelim seni mutlu ettiği için ) Yüreği dert görmesin inaşallah arkadaşının ) Çicekleri unutmadım acelya patik gizemli cadı
Oy oy arkadaşınada teşekkür edelim seni mutlu ettiği için ) Yüreği dert görmesin inaşallah arkadaşının ) Çicekleri unutmadım acelya patik gizemli cadı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Nsn 2012 #212 Caglayagmur dediki: Oy oy arkadaşınada teşekkür edelim seni mutlu ettiği için ) Yüreği dert görmesin inaşallah arkadaşının ) Genişletmek için tıklayın... Ben onun için öyle çok dua ediyorum ki inş görmicek ablacım inş..)Allah herkese öyle bir dost arkadaş versin..
Caglayagmur dediki: Oy oy arkadaşınada teşekkür edelim seni mutlu ettiği için ) Yüreği dert görmesin inaşallah arkadaşının ) Genişletmek için tıklayın... Ben onun için öyle çok dua ediyorum ki inş görmicek ablacım inş..)Allah herkese öyle bir dost arkadaş versin..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Nsn 2012 #216 RUZG4R dediki: yegenime Genişletmek için tıklayın... Neyin peşindesin dai
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Nsn 2012 #217 eFSaNe_KaRTaL dediki: Neyin peşindesin dai Genişletmek için tıklayın... haha
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 7 Nsn 2012 #219 ben üç kişiye değil tanıdığım herkese vermek istiyorum saymakla bitmeyecek en iyisi susayım ben millet baaa versin çiçek sonuçta bayanız
ben üç kişiye değil tanıdığım herkese vermek istiyorum saymakla bitmeyecek en iyisi susayım ben millet baaa versin çiçek sonuçta bayanız