Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Mys 2013 #371 nazenin dediki: canımmmm teşekkürler.. bendende tüm çiçekler sana bugün.. Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Teşekkürler Çağla benden de bütün çiçekler sana gelsin bugün Genişletmek için tıklayın... Çicekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar Aldım ve masamda yerlerini alıyorlar
nazenin dediki: canımmmm teşekkürler.. bendende tüm çiçekler sana bugün.. Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Teşekkürler Çağla benden de bütün çiçekler sana gelsin bugün Genişletmek için tıklayın... Çicekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar Aldım ve masamda yerlerini alıyorlar
Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 28 Mys 2013 #372 Teşekkürler ederim @Çağlayağmur Tüm çiçekler sana gelsin =) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Mys 2013 #373 Kaldırım Ağzı dediki: Teşekkürler ederim @Çağlayağmur Tüm çiçekler sana gelsin =) Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ediyorum @Kaldırım Ağzı çiceğim vazomda yerini aldı. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Kaldırım Ağzı dediki: Teşekkürler ederim @Çağlayağmur Tüm çiçekler sana gelsin =) Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ediyorum @Kaldırım Ağzı çiceğim vazomda yerini aldı.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #374 Bu papatyalarda tüm forum arkadaşlarıma gelsin isim atlatırım diye yazmak istemedim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Mys 2013 #375 ZeyNoO dediki: Bu papatyalarda tüm forum arkadaşlarıma gelsin isim atlatırım diye yazmak istemedim Genişletmek için tıklayın... Bu ilkbahar kaç senedir ilk defa papatya toplamadığım geldi aklıma Sağol Zeynom teşekkür ederim
ZeyNoO dediki: Bu papatyalarda tüm forum arkadaşlarıma gelsin isim atlatırım diye yazmak istemedim Genişletmek için tıklayın... Bu ilkbahar kaç senedir ilk defa papatya toplamadığım geldi aklıma Sağol Zeynom teşekkür ederim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #376 _nehir_ dediki: Bu ilkbahar kaç senedir ilk defa papatya toplamadığım geldi aklıma Sağol Zeynom teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... rica ederim canım
_nehir_ dediki: Bu ilkbahar kaç senedir ilk defa papatya toplamadığım geldi aklıma Sağol Zeynom teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... rica ederim canım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Mys 2013 #378 felsefe_mi dediki: Seviyor, sevecek falına bakarız Genişletmek için tıklayın... Ya ben çay filan da yapıyorum aslında da çok karıştırmayayım oraları
felsefe_mi dediki: Seviyor, sevecek falına bakarız Genişletmek için tıklayın... Ya ben çay filan da yapıyorum aslında da çok karıştırmayayım oraları
felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #380 _nehir_ dediki: Ya ben çay filan da yapıyorum aslında da çok karıştırmayayım oraları Genişletmek için tıklayın... Hımm... Yok çay dedin mi tavşandan vazgeçmeyenlerdenim
_nehir_ dediki: Ya ben çay filan da yapıyorum aslında da çok karıştırmayayım oraları Genişletmek için tıklayın... Hımm... Yok çay dedin mi tavşandan vazgeçmeyenlerdenim