KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Şbt 2017 #431 Burdan @JosTeR zeytin dalı uzatıyorum @-araz- ıma güller.. @Çağlayağmur uma kardelenler... Tüm foruma papatyalar... Sevgiyle kalın...
Burdan @JosTeR zeytin dalı uzatıyorum @-araz- ıma güller.. @Çağlayağmur uma kardelenler... Tüm foruma papatyalar... Sevgiyle kalın...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Şbt 2017 #432 @KıRMıZı ı lım cansınnn sana Kırmızı lale Tüm foruma bendende papatyalarr.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Şbt 2017 #433 canım teşekkürler benden de sana bir demet papatya @KıRMıZı mmm
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Şbt 2017 #438 @-araz- @Papatya ve @dderya nin olsun tüm güzel çiçekler
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Şbt 2017 #440 Çokkk güzel ve mis gibi bir kokusu var bu çiceğin. Ayy şuan sanki çiçegi koklamış gibi oldum teşekkür ederim canım. Bende forumun tüm bayanlarına veriyorum bugün çiçekleri.
Çokkk güzel ve mis gibi bir kokusu var bu çiceğin. Ayy şuan sanki çiçegi koklamış gibi oldum teşekkür ederim canım. Bende forumun tüm bayanlarına veriyorum bugün çiçekleri.