yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Arl 2011 #71 RUZG4R dediki: bir kere kaktüs en dayanıklı çiçektir..çiçeğin güzeli çirkini olmaz çiçek çiçektir önemli olan niyet. hem ben erkeklere verdim yahuu..muhalefetttt=PP Genişletmek için tıklayın... tabi cnm bizde buna inandık..
RUZG4R dediki: bir kere kaktüs en dayanıklı çiçektir..çiçeğin güzeli çirkini olmaz çiçek çiçektir önemli olan niyet. hem ben erkeklere verdim yahuu..muhalefetttt=PP Genişletmek için tıklayın... tabi cnm bizde buna inandık..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Şbt 2012 #77 Şu an forumda olan Ablama gül.. Siteme Papatya .. Arzıhale Lale ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Şbt 2012 #79 bitanecik mi o papatya zahmet olmuş be ( rüzgara) sultanıma arzı halime berenime kucak dolusu güllerr )
bitanecik mi o papatya zahmet olmuş be ( rüzgara) sultanıma arzı halime berenime kucak dolusu güllerr )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Şbt 2012 #80 sitem dediki: bitanecik mi o papatya zahmet olmuş be ( rüzgara) Genişletmek için tıklayın... yok sana bir daha çiçek berene.. Araza kırmızıya
sitem dediki: bitanecik mi o papatya zahmet olmuş be ( rüzgara) Genişletmek için tıklayın... yok sana bir daha çiçek berene.. Araza kırmızıya