Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 24 Ksm 2022 #4,021 KaderKatibi dediki: Muğladayım yerim güzel dediğin gibi. Birazda farklı yerleri görmek farklı insanlarla tanışmak istiyorum. Buraya yerleşmeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıklayın... Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah tabi hayırlısıysa
KaderKatibi dediki: Muğladayım yerim güzel dediğin gibi. Birazda farklı yerleri görmek farklı insanlarla tanışmak istiyorum. Buraya yerleşmeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıklayın... Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah tabi hayırlısıysa
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 24 Ksm 2022 #4,022 yilmaz27 dediki: büyük geçmiş olsun rabbim kolaylık versin Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun abim
yilmaz27 dediki: büyük geçmiş olsun rabbim kolaylık versin Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun abim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Ksm 2022 #4,023 KaderKatibi dediki: Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah. Bu ne güzel haber mutlu oldum Genişletmek için tıklayın... Amin, Allah razı olsun
KaderKatibi dediki: Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah. Bu ne güzel haber mutlu oldum Genişletmek için tıklayın... Amin, Allah razı olsun
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 4 Arl 2022 #4,024 Değişik inanılır gibi değil
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Arl 2022 #4,025 foruma geliyor nede yorum yapmıyor yada neden hiç birşey paylaşmıyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Arl 2022 #4,026 acaba ne düşünüyor bos zamanlarında ??
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 10 Arl 2022 #4,027 ben gelince hemen gelirdi uzaktan izlediğiinden eminim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Arl 2022 #4,028 Benim Basim kelmi ah ah beni neden ayiriyorki acep )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Arl 2022 #4,029 Hayal kırıklığına uğramamak için müjdeli haberi benden bekliyorsun, şunu da unutma olmazsa dünyanın sonu değil ya.
Hayal kırıklığına uğramamak için müjdeli haberi benden bekliyorsun, şunu da unutma olmazsa dünyanın sonu değil ya.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Arl 2022 #4,030 İstesem de isim veremiyorum çünkü isimlerin çoğu değişmiş. Kim kimdi karıştırıyorum