OBir MEB Özel üye 22 Hzr 2012 #21 Tanışmadan şu kişiyle demek etik olmaz ama benim buyaz süper planlarım var kaçıran üzülür. Şimdlik yorumsuzla diyorum ama heran ekebilirim hocam seni :=))
Tanışmadan şu kişiyle demek etik olmaz ama benim buyaz süper planlarım var kaçıran üzülür. Şimdlik yorumsuzla diyorum ama heran ekebilirim hocam seni :=))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Hzr 2012 #22 Bu yazıldı Ozan Evet tüm forumla tatile gidiyoruz bir kişi hariç o kendini biliyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #25 berenn dediki: Çok gizli biri o kendini bilir hemen yazımı görürse Genişletmek için tıklayın... bu ben değilimde kim bilmem
berenn dediki: Çok gizli biri o kendini bilir hemen yazımı görürse Genişletmek için tıklayın... bu ben değilimde kim bilmem
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Hzr 2012 #27 berenn dediki: Çok gizli biri o kendini bilir hemen yazımı görürse Genişletmek için tıklayın... benim olmadığımda kesin kim acaba
berenn dediki: Çok gizli biri o kendini bilir hemen yazımı görürse Genişletmek için tıklayın... benim olmadığımda kesin kim acaba
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Hzr 2012 #29 berenn dediki: Bilme zaten birşeyide Genişletmek için tıklayın... bilmezsem çatlarım ya RUZG4R dediki: benim olmadığımda kesin kim acaba Genişletmek için tıklayın... ben değilsem sen hiç değilsin tabikide
berenn dediki: Bilme zaten birşeyide Genişletmek için tıklayın... bilmezsem çatlarım ya RUZG4R dediki: benim olmadığımda kesin kim acaba Genişletmek için tıklayın... ben değilsem sen hiç değilsin tabikide
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Hzr 2012 #30 sitem* dediki: ben değilsem sen hiç değilsin tabikide Genişletmek için tıklayın... ne biliyorsun beren beni de götür
sitem* dediki: ben değilsem sen hiç değilsin tabikide Genişletmek için tıklayın... ne biliyorsun beren beni de götür