Düş Özel Üye Özel üye 13 Mrt 2019 #72 merakettim dediki: Kim benle tatile gitmek isterse onla? Genişletmek için tıklayın... Öyle kim denk gelirse yani? Az bi seçici olsaymışsın keske
merakettim dediki: Kim benle tatile gitmek isterse onla? Genişletmek için tıklayın... Öyle kim denk gelirse yani? Az bi seçici olsaymışsın keske
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Mrt 2019 #73 Düş dediki: Öyle kim denk gelirse yani? Az bi seçici olsaymışsın keske Genişletmek için tıklayın... Seçici oluyorum ve @Düş diyorum.
Düş dediki: Öyle kim denk gelirse yani? Az bi seçici olsaymışsın keske Genişletmek için tıklayın... Seçici oluyorum ve @Düş diyorum.
Düş Özel Üye Özel üye 14 Mrt 2019 #74 merakettim dediki: Seçici oluyorum ve @Düş diyorum. Genişletmek için tıklayın... Ne münasebet tatile gitmekten bahsediyor,lahmacun yemekten değil
merakettim dediki: Seçici oluyorum ve @Düş diyorum. Genişletmek için tıklayın... Ne münasebet tatile gitmekten bahsediyor,lahmacun yemekten değil
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Mrt 2019 #75 Düş dediki: Ne münasebet tatile gitmekten bahsediyor,lahmacun yemekten değil Genişletmek için tıklayın... Seçici olmamı sen söyledin
Düş dediki: Ne münasebet tatile gitmekten bahsediyor,lahmacun yemekten değil Genişletmek için tıklayın... Seçici olmamı sen söyledin
Düş Özel Üye Özel üye 14 Mrt 2019 #76 merakettim dediki: Seçici olmamı sen söyledin Genişletmek için tıklayın... Sadece bir öneriydi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Mrt 2019 #77 Düş dediki: Sadece bir öneriydi Genişletmek için tıklayın... Uygun önerileri değerlendirmek lazım ?
Düş Özel Üye Özel üye 14 Mrt 2019 #78 merakettim dediki: Uygun önerileri değerlendirmek lazım ? Genişletmek için tıklayın... Yemek davetlerini değerlendirebilirim ama
merakettim dediki: Uygun önerileri değerlendirmek lazım ? Genişletmek için tıklayın... Yemek davetlerini değerlendirebilirim ama
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Mrt 2019 #79 Düş dediki: Yemek davetlerini değerlendirebilirim ama Genişletmek için tıklayın... Benden yemek daveti beklediğini mi ima ediyorsun?
Düş dediki: Yemek davetlerini değerlendirebilirim ama Genişletmek için tıklayın... Benden yemek daveti beklediğini mi ima ediyorsun?