Simurg 😉 Özel üye 30 Ksm 2024 #21 Hoş bir sohbet olmuş keyifle okudum, aslında uzun yıllardır hep mesajlarını görüyorum okuyorum ama röportajda farklı yanlarını da okumak güzeldi.
Hoş bir sohbet olmuş keyifle okudum, aslında uzun yıllardır hep mesajlarını görüyorum okuyorum ama röportajda farklı yanlarını da okumak güzeldi.
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 2 Arl 2024 #22 Daha öne okumuştum röportajı ama dalgınlıkla yorum yapmadan çıkmışım büyük ihtimalle bir acil durum yaşamışımdır. Gerçekten keyifli, samimi hoş bir sohbet, yeni adayın röportajı da çok eğlenceli olacak gibi
Daha öne okumuştum röportajı ama dalgınlıkla yorum yapmadan çıkmışım büyük ihtimalle bir acil durum yaşamışımdır. Gerçekten keyifli, samimi hoş bir sohbet, yeni adayın röportajı da çok eğlenceli olacak gibi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Arl 2024 #24 Sevdiği için sınır tanımayan adamları severim ben. Helal olsun sana @Sentinus delikanlı adamsın
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Arl 2024 #25 KaderKatibi dediki: Sevdiği için sınır tanımayan adamları severim ben. Helal olsun sana @Sentinus delikanlı adamsın Genişletmek için tıklayın... Eyvallah abi sag olasın
KaderKatibi dediki: Sevdiği için sınır tanımayan adamları severim ben. Helal olsun sana @Sentinus delikanlı adamsın Genişletmek için tıklayın... Eyvallah abi sag olasın