zeka küpü Katılımcı 19 Eyl 2008 #31 eFSaNe_KaRTaL dediki: NoLiyi La Burda.. Genişletmek için tıklayın... ruh hastaları giremez
dağcı Üstat 19 Eyl 2008 #33 harbiden ya noluyo burda kim getirdi ki seni kim söledi buna ya alla alla
zeka küpü Katılımcı 19 Eyl 2008 #34 dağcı dediki: harbiden ya noluyo burda kim getirdi ki seni kim söledi buna ya alla alla Genişletmek için tıklayın... kimin getirdiğini söylersem onu doğduğuna pişman edecek misin abi
dağcı dediki: harbiden ya noluyo burda kim getirdi ki seni kim söledi buna ya alla alla Genişletmek için tıklayın... kimin getirdiğini söylersem onu doğduğuna pişman edecek misin abi
zeka küpü Katılımcı 19 Eyl 2008 #37 eFSaNe_KaRTaL dediki: höyttt..Sus Sakın söLeme... Genişletmek için tıklayın... tamam söylüyorum sen biliyosun bu kişiyi yakup bu kişiye kel demeyelim de hafif önden saçları dökülmüş diyelim
eFSaNe_KaRTaL dediki: höyttt..Sus Sakın söLeme... Genişletmek için tıklayın... tamam söylüyorum sen biliyosun bu kişiyi yakup bu kişiye kel demeyelim de hafif önden saçları dökülmüş diyelim
zeka küpü Katılımcı 19 Eyl 2008 #38 dağcı dediki: söle söle ben bi hesaba çekeyim Genişletmek için tıklayın... insanın kendisiyle hesaplaşması da güzel olacak gibime geliyor
dağcı dediki: söle söle ben bi hesaba çekeyim Genişletmek için tıklayın... insanın kendisiyle hesaplaşması da güzel olacak gibime geliyor
dağcı Üstat 19 Eyl 2008 #39 zeka küpü dediki: insanın kendisiyle hesaplaşması da güzel olacak gibime geliyor Genişletmek için tıklayın... hade be şuka yapmıştım ben iyi ki getirmişim
zeka küpü dediki: insanın kendisiyle hesaplaşması da güzel olacak gibime geliyor Genişletmek için tıklayın... hade be şuka yapmıştım ben iyi ki getirmişim