Geçmişim Kapımı Çaldı

Her şey emek ister,emekse zaman, zaman harcanmak ister,harcamak içinse emek,emek mükafat ister
Tabiki hepsini burda yayınlamana gerek yok yoksa kitabını kimse almaz ve emeğinin karşılığını alamazsın özetini yayınla yeter bence inşallah piyasada olursa ilk ben alır okurum her sey gönlünce olsun

İlk kitabınız mı ben de geçmişte bir kitap yazmıştım ancak çok maliyetli, sponsor bulmak istedim ama kimse yaklaşmadı benim için nostaljik bir anı olarak kaldı umarım siz başarılı olursunuz, muvaffakiyetler dilerim.
Hayallerinizden vaz geçmeyin Beyza Alkoc 21 tane kitap yazmış ondan sadece ikisi popüler olmuş.

Her şey emek ister,emekse zaman, zaman harcanmak ister,harcamak içinse emek,emek mükafat ister
Tabiki hepsini burda yayınlamana gerek yok yoksa kitabını kimse almaz ve emeğinin karşılığını alamazsın özetini yayınla yeter bence inşallah piyasada olursa ilk ben alır okurum her sey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim :) bir gün büyük bir yazar olmak istiyorum. Bilmiyorum başarır mıyım diye ama ilk kitabım 15 sayfalık bölümden itibaren hatta kitabın ikinci kitabınıda çıkarmayı düşünüyorum.

Mesajınızı yazın...
Geri