Gel Deli Sevdam CerezRadyo Temasi

Elindeki Tesbihin İmamesi Gibiyim Yar… İtsen de Çeksen de Sana Gelirim"

Bir tesbih düşün… Tanrı’nın adını anarken parmakların arasında sessizce akan, her tanesi bir dua, her düğümü bir niyaz olan… İşte ben de öyleyim yar, senin elindeki tesbihin imamesiyim. İster çek, ister it, sonunda yine sana varırım. Çünkü sen benim dönüş noktam, her hareketimin başlangıcı ve bitişisin.

Nasıl ki tesbih taneleri birbirine bağlıysa, ben de sana öyle bağlıyım. Arana mesafe koymaya çalışsan da, bırakmak istesen de, elimde değil… Döner dolaşır, yine senin avuçlarına düşerim. Çünkü aşk, bir tesbih duası gibidir; tekrar tekrar aynı yere dönmektir.

Bazen sert bir çekişle uzaklaştırırsın kendinden, bazen nazlı bir dokunuşla yakınlaştırırsın. Ama fark etmez… İmame nasıl ki tesbihin bütünlüğünü tamamlarsa, ben de senin hayatının tamamlayıcısıyım. İstersen bırak kendini rüzgâra, istersen sıkıca tut; sonunda yine beni bulursun.

Belki de aşk budur yar… Hiçbir şeyin tesadüf olmadığını, her çekişin ve her itişin aslında bir kader dokunuşu olduğunu anlamak. Ben senin imamenim, sen de benim kıblem… Nereye gidersem gideyim, dönüp bakacağım yer hep sen olacaksın.

Öyleyse çek istersen, uzaklaştır beni… Ya da sıkıca tut, kalbine bastır. Fark etmez. Çünkü sonunda, tıpkı tesbih taneleri gibi, her yol yine senin ellerine çıkar.

"İtsen de çeksen de, sana gelirim… Çünkü sen benim son durak noktamsın." 💫

Mesajınızı yazın...
Geri