Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2022 #41 yesim434 dediki: Bu kirmizi sarapya ))) Genişletmek için tıklayın... He konu rakı olunca renk ayrımı yapamıyorum
yesim434 dediki: Bu kirmizi sarapya ))) Genişletmek için tıklayın... He konu rakı olunca renk ayrımı yapamıyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Hzr 2022 #42 okadar alışmışım ki her gün yıkılıp yeniden toparlanıyorum ve benden başka kimsenin haberi olmuyor....... •••••••Aklımızdakilere
okadar alışmışım ki her gün yıkılıp yeniden toparlanıyorum ve benden başka kimsenin haberi olmuyor....... •••••••Aklımızdakilere
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Hzr 2022 #43 Saçınızın ucu kırılsa kendine dert edecek adamları sevin, merhamet bir adama yakışan en güzel şeydir. İki gecem var, ikisi de uykusuz; Ya sensizim, uyuyamam; Ya sen varsın, uyku haram..!
Saçınızın ucu kırılsa kendine dert edecek adamları sevin, merhamet bir adama yakışan en güzel şeydir. İki gecem var, ikisi de uykusuz; Ya sensizim, uyuyamam; Ya sen varsın, uyku haram..!
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Hzr 2022 #44 insanlari dinleyip Raki icmek icin Para caldim Babamin cebinden ve sonrasi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ags 2022 #45 ____ ❤ __//AHDE! vefa” göstersene… “YAR” adında, “yaralayan” vefasız.! Hoş''ça kalamadın’mı, gönül mabedimde…? “Gidene yol yakışır” demek düştü, payımıza… buna da “eyvallah”
____ ❤ __//AHDE! vefa” göstersene… “YAR” adında, “yaralayan” vefasız.! Hoş''ça kalamadın’mı, gönül mabedimde…? “Gidene yol yakışır” demek düştü, payımıza… buna da “eyvallah”
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 13 Ags 2022 #46 rakı sarhoşluğu kötü ya çok az içmek lazım bir kez denedim tadını sevmedim hiç