yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Tem 2013 #2,971 aslann dediki: Geldim : ) İmzası anlamlı olan gelsin. Genişletmek için tıklayın... ben geldim ) sevgi dolu biri gelsin
aslann dediki: Geldim : ) İmzası anlamlı olan gelsin. Genişletmek için tıklayın... ben geldim ) sevgi dolu biri gelsin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Tem 2013 #2,972 Bilmem öylemiyim ama geldim tebessüm eden biri gelsin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2013 #2,973 Çağlayağmur dediki: Bilmem öylemiyim ama geldim tebessüm eden biri gelsin Genişletmek için tıklayın... mesaj doğru yere ulaşmış Allah şahittir seni düşünerek yazdım ablam ) ben çoook seven biri gelsin ))
Çağlayağmur dediki: Bilmem öylemiyim ama geldim tebessüm eden biri gelsin Genişletmek için tıklayın... mesaj doğru yere ulaşmış Allah şahittir seni düşünerek yazdım ablam ) ben çoook seven biri gelsin ))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2013 #2,974 Teşekkür ederim Kuzum Bak sunada gelmemezlik edemem hemen geldim. Bugünü dinlenerek geçiren biri gelsin.
Teşekkür ederim Kuzum Bak sunada gelmemezlik edemem hemen geldim. Bugünü dinlenerek geçiren biri gelsin.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2013 #2,975 Çağlayağmur dediki: Teşekkür ederim Kuzum Bak sunada gelmemezlik edemem hemen geldim. Bugünü dinlenerek geçiren biri gelsin. Genişletmek için tıklayın... cansın sen ablam )) valla sabah beri koşturuyorum dinlenemedim ama geldim yinede ) Bize çay yapacak biri gelsin )
Çağlayağmur dediki: Teşekkür ederim Kuzum Bak sunada gelmemezlik edemem hemen geldim. Bugünü dinlenerek geçiren biri gelsin. Genişletmek için tıklayın... cansın sen ablam )) valla sabah beri koşturuyorum dinlenemedim ama geldim yinede ) Bize çay yapacak biri gelsin )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2013 #2,977 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hallederiz . Uykusuz biri varmıdır Genişletmek için tıklayın... hallederizle olmaz çayları görelim )) uykusuz biri geldi )) gelmek isteyen biri gelsin )
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hallederiz . Uykusuz biri varmıdır Genişletmek için tıklayın... hallederizle olmaz çayları görelim )) uykusuz biri geldi )) gelmek isteyen biri gelsin )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2013 #2,979 geldim bile Çaymı yaptınız bakım gençler hani bize diye düşünmekteyim aynı düşüncede olan biri gelsin
geldim bile Çaymı yaptınız bakım gençler hani bize diye düşünmekteyim aynı düşüncede olan biri gelsin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2013 #2,980 Ben geldimm ) çayın yanına birşeyler alacak biri gelsin kuru kuru içilmezki )