Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Tem 2013 #3,061 Mesajlaşmıyorum ama geldim Çerezforum bağımlısı olan biri gelsin.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #3,062 Sen hep gel kardeş Çağrıldığımı hissedip Koşa koşa geldim =) Yüreği sevdi dolu biri gelsin.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Tem 2013 #3,063 aslann dediki: Sen hep gel kardeş Çağrıldığımı hissedip Koşa koşa geldim =) Yüreği sevdi dolu biri gelsin. Genişletmek için tıklayın... öylemiyim bilmem ama ben geldim
aslann dediki: Sen hep gel kardeş Çağrıldığımı hissedip Koşa koşa geldim =) Yüreği sevdi dolu biri gelsin. Genişletmek için tıklayın... öylemiyim bilmem ama ben geldim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Tem 2013 #3,064 Yaradılanı severim Yaradandan ötürü diyor ve geliyorum. Şiir sever biri gelsin
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #3,065 Çağlayağmur dediki: Yaradılanı severim Yaradandan ötürü diyor ve geliyorum. Şiir sever biri gelsin Genişletmek için tıklayın... yaren* dediki: öylemiyim bilmem ama ben geldim Genişletmek için tıklayın... Mesajım doğru yerlere ulaşmış ne mutlu Geldim. Özel üye gelsin.
Çağlayağmur dediki: Yaradılanı severim Yaradandan ötürü diyor ve geliyorum. Şiir sever biri gelsin Genişletmek için tıklayın... yaren* dediki: öylemiyim bilmem ama ben geldim Genişletmek için tıklayın... Mesajım doğru yerlere ulaşmış ne mutlu Geldim. Özel üye gelsin.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Tem 2013 #3,067 canım sıkılmıyor ama ben geldim )) kardeşim gelsin