aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Tem 2013 #3,124 Geldim Devamlı bayılmayan biri gelsin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Tem 2013 #3,126 Tuba dediki: geldiiim çok bilmiş ünsüz düşünür gelsin Genişletmek için tıklayın... beklesin o ben geldim
Tuba dediki: geldiiim çok bilmiş ünsüz düşünür gelsin Genişletmek için tıklayın... beklesin o ben geldim
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Tem 2013 #3,127 Tubaya yazıldı araya yaren girmiş Yanlış kişi gelmiş ama neyse.. Sadece ünsüz düşünür deseydi gelirdim ama çok bilmiş olmadı Çok ama çok konuşan biri gelsin.O kendini biliyor benmiyim diyen evet sen sen tam olarak sen
Tubaya yazıldı araya yaren girmiş Yanlış kişi gelmiş ama neyse.. Sadece ünsüz düşünür deseydi gelirdim ama çok bilmiş olmadı Çok ama çok konuşan biri gelsin.O kendini biliyor benmiyim diyen evet sen sen tam olarak sen
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Tem 2013 #3,128 aslann dediki: Tubaya yazıldı araya yaren girmiş Yanlış kişi gelmiş ama neyse.. Sadece ünsüz düşünür deseydi gelirdim ama çok bilmiş olmadı Çok ama çok konuşan biri gelsin.O kendini biliyor benmiyim diyen evet sen sen tam olarak sen Genişletmek için tıklayın... kiim benmi yanlış kişii deeett @ @
aslann dediki: Tubaya yazıldı araya yaren girmiş Yanlış kişi gelmiş ama neyse.. Sadece ünsüz düşünür deseydi gelirdim ama çok bilmiş olmadı Çok ama çok konuşan biri gelsin.O kendini biliyor benmiyim diyen evet sen sen tam olarak sen Genişletmek için tıklayın... kiim benmi yanlış kişii deeett @ @
Tuba ♕ Özel üye 25 Tem 2013 #3,129 ben değilim ama gelmek zorunda kaldım çok konuşandan özür beni çekemiyen gelsin
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Tem 2013 #3,130 yaren* dediki: kiim benmi yanlış kişii deeett @ @ Genişletmek için tıklayın... hayır ben bayılmayan dedim tuba geldi Tuba dediki: ben değilim ama gelmek zorunda kaldım çok konuşandan özür beni çekemiyen gelsin Genişletmek için tıklayın... Bu kız beni hiç çağırmıyor gidiyorum ben Özel üye gelsin
yaren* dediki: kiim benmi yanlış kişii deeett @ @ Genişletmek için tıklayın... hayır ben bayılmayan dedim tuba geldi Tuba dediki: ben değilim ama gelmek zorunda kaldım çok konuşandan özür beni çekemiyen gelsin Genişletmek için tıklayın... Bu kız beni hiç çağırmıyor gidiyorum ben Özel üye gelsin