RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Tem 2013 #3,161 çok keyifli denemez ama idare eder kafası şişmiş biri gelsin ..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Tem 2013 #3,162 benim benim ihracatla şişti kafam sıcaktan ayılan bayılan bırı gelsın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Tem 2013 #3,163 Bayılmadım klimam var Sıcaktan evden çıkamayan biri gelsin.
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 29 Tem 2013 #3,164 YoRuMSuZ dediki: Bayılmadım klimam var Sıcaktan evden çıkamayan biri gelsin. Genişletmek için tıklayın... geldimm gelsin gelsin evde pijama ile dolaşan biri gelsin
YoRuMSuZ dediki: Bayılmadım klimam var Sıcaktan evden çıkamayan biri gelsin. Genişletmek için tıklayın... geldimm gelsin gelsin evde pijama ile dolaşan biri gelsin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Tem 2013 #3,165 GöNüLÇeLeN dediki: geldimm gelsin gelsin evde pijama ile dolaşan biri gelsin Genişletmek için tıklayın... Şort olmaz mı Gelsin uzaklardan birileri gelsin
GöNüLÇeLeN dediki: geldimm gelsin gelsin evde pijama ile dolaşan biri gelsin Genişletmek için tıklayın... Şort olmaz mı Gelsin uzaklardan birileri gelsin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Tem 2013 #3,166 Çok uzun yoldan geldim Kafasına bir şey takmış biri gelsin ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Tem 2013 #3,167 Çok fena takık durumdayım Gelsin çözüm üretecek biri gelsinnnn
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Tem 2013 #3,170 Yarısı dolu olsa olur mu Dolu tarafından bakarız Yeni telefonla konuşmuş biri gelsin