bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 6 Ock 2016 #3,241 Hecem dediki: Murat Boz gelsin Genişletmek için tıklayın... acun izin vermedi ben geldim @kAşİf abi gelsin
Hecem dediki: Murat Boz gelsin Genişletmek için tıklayın... acun izin vermedi ben geldim @kAşİf abi gelsin
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 26 Ock 2016 #3,243 Bi kaç saat önce içtim sayılır heralde @Düş hocam gelsin
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Şbt 2016 #3,245 Asena gelsin o daha az kiviriyo bagzi insanlardan ..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Şbt 2016 #3,247 YoRuMSuZ dediki: Gelsin herkes gelsin kalabalık iyidir Genişletmek için tıklayın... Gonlun mu genis yerin mi
YoRuMSuZ dediki: Gelsin herkes gelsin kalabalık iyidir Genişletmek için tıklayın... Gonlun mu genis yerin mi
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Şbt 2016 #3,249 o zamannnnn cumle alem gelsin duyduk duymadik gelsin evveli sonrasi gelsin milattan oncesi sonrasi gelsin
o zamannnnn cumle alem gelsin duyduk duymadik gelsin evveli sonrasi gelsin milattan oncesi sonrasi gelsin