kardelenn Özel Üye Özel üye 29 Ags 2016 #1,031 kAşİf dediki: gitmedim..ama ilk gideceğim yer bilesin.. yozgat.. Genişletmek için tıklayın... insallah kasif ben 100. yil anma törenlerine gidemedimde ona yanarim benimde önceliklerimin arasinda yer aliyor
kAşİf dediki: gitmedim..ama ilk gideceğim yer bilesin.. yozgat.. Genişletmek için tıklayın... insallah kasif ben 100. yil anma törenlerine gidemedimde ona yanarim benimde önceliklerimin arasinda yer aliyor
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ags 2016 #1,032 kardelenn dediki: insallah kasif ben 100. yil anma törenlerine gidemedimde ona yanarim benimde önceliklerimin arasinda yer aliyor Genişletmek için tıklayın... yozgata cevap yazmamıisın.. sorunda yok..
kardelenn dediki: insallah kasif ben 100. yil anma törenlerine gidemedimde ona yanarim benimde önceliklerimin arasinda yer aliyor Genişletmek için tıklayın... yozgata cevap yazmamıisın.. sorunda yok..
kardelenn Özel Üye Özel üye 29 Ags 2016 #1,033 Yazdimya kasif dur hatta yeniden yazayim Gitmedim Sakarya
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ags 2016 #1,034 bu soruya cevap vermek istiyorum sakaryada yaşıyorum.. rize
kardelenn Özel Üye Özel üye 29 Ags 2016 #1,035 Bigun vakit bulursam karadeniz turuna cikicam ozaman gidip görücem insallah Antalya
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ags 2016 #1,036 antalyaya gittim.. ama epey oldu yeniden bir tura çıkmam lazım anıları tazelemk için.. diyarbakır
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ags 2016 #1,037 Gitmedimmm Bu oyuna ilk kez girdim sanırım, İzmir diye sorayım o zaman
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ags 2016 #1,038 gittim konak meydanı hayal ettiğim gibi çıkmadı hayal kırıklığım var.. daha büyük bir alan bekliyordum açıkcası ufakmış.. denizli
gittim konak meydanı hayal ettiğim gibi çıkmadı hayal kırıklığım var.. daha büyük bir alan bekliyordum açıkcası ufakmış.. denizli