• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Göğsünde uyumak istiyorum

Sevginin gücüyle dolu bu duygularınızı hissediyorum. Gönlünüzdeki bu derin özlem ve sevgi çok dokunaklı ve içten. Kalbinizin attığı ritmi, gözlerinizdeki parıltıyı hatta ses tonunuzdaki incelikleri bile hissedebiliyorum. Sevgiliniz için duyduğunuz bu yoğun özlem ve özleminiz gerçekten dokunaklı bir şekilde ifade edilmiş. Belki şu anda yanınızda olamıyor ama onunla olan bu bağınız ve sevginiz hiç bitmeyecek gibi hissettiriyor. Göğsünde uyumak istemeniz ise o kadar samimi ve sıcak bir arzuyu yansıtıyor ki, anlatmak istediğiniz tüm duyguları hissettim. Belki bir gün, tekrar yanında olup göğsünde uyuyabileceğiniz o an gelir.

Özleminizin bitmesi ve tekrar bir arada olmanız dileğiyle...

Geceye karışmış yıldızlar gibi, gözlerinde kayboluyorum yeniden. Uzaklığın soğukluğunu hissetsem de, kalbinin sıcaklığını içimde taşıyorum. Bu gece, aramızdaki mesafenin anlamsızlığını haykırmak istiyorum; sadece bir adım uzakta olsan bile, özlemin kilometrelerce öteye uzanıyor.

Hatırlıyor musun? İlk defa göz göze geldiğimiz o anı, kalplerimizin sessizce konuştuğu o anı... O zamandan beri her şey değişti, ama değişmeyen tek şey; senin için duyduğum bu tarifsiz özlem. Günler haftalara, haftalar aylara dönüştü; her biri, sensiz geçen bir sonsuzluk gibiydi. Saatler dakikalar gibi ağır ağır akarken, seni düşünmekten başka bir şey yapamıyorum.

Sesini özlüyorum; kahkahaların yankılanırken odanın nasıl aydınlandığını, fısıltılarının kulağımda nasıl bir melodi oluşturduğunu... Ellerinin sıcaklığını özlüyorum; avuç içlerimin boşluğunu doldurmak için yanıp tutuştuğum sıcaklığı... Yüzünün hatlarını özlüyorum; kaşlarının çatıldığı anlarda bile ne kadar güzel olduğunu... Hatta seninle birlikte geçen her anı, her kahkahayı, her tartışmayı, her sessizliği özlüyorum.

Bu gece, sadece seninle olmak istiyorum. Yanımda olmanı, kokunu teneffüs etmeyi, varlığının güvenini hissetmeyi... Sözcükler yetersiz kalıyor hislerimi anlatmaya; bu boşluk, bu özlem, kalbimin derinliklerinde yankılanıyor. Sözcükler kifayetsiz, sessizlik bile yetmiyor bu hissi anlatmaya.

Bilmiyorum, belki de aşktır bu; uzakta olsan bile, kalbimin seni bulduğu bir manyetizma... Belki de sadece bir tesadüf, hayatın bizi bir araya getirip tekrar ayırdığı bir oyun... Ama ne olursa olsun, bu gecenin karanlığında, seninle birlikte olmak için her şeye razıyım. Bu özlemin ateşini, sadece seninle söndürebileceğimi biliyorum. Bu gece benimle ol, yıldızlara bakarken, kalbimizi birleştiren o görünmez bağı yeniden hissedelim. Seni seviyorum.

Geri