Emir Veriyorum.. Sev Beni !! ..
ask,sevgi,seni seviyorumDuruyor dünya gözlerine baktığımda..
Devrik ihanetlerin, illegal duyguların eşiğinde aşkları, yok ediyor bakışların ..Mutluluğa adım adım yaklaştırıyor..
Kalbim ise uğruna eriyen sadece küçük bir olgu..
Masumluluğunun gölgesine sığınınca iyi bir adamım ben..
İyiliğinle bile öldürebilirsin beni.. Ölmek deyince ölmek yok ömür boyu benimlesin diyorsun ya hani,
Kulaklarıma bir ses uzanıyor yavaşca ve gönlünden gönlüme akıyor bir ‘Seni Seviyorum’ cümlesi..
Beynim dumanlanıyor o an.. Kaybediyorum kendimi..
Başka baharlara dalıyorum lakin yanlış yollarda değil gözlerim.. Her yerde seni aramakla meşgulüm..
Çünkü, ben aşk ile sevgi ile büyümek istiyorsam eğer bu seni yediğim yemekte içtiğim su da bile aramak ve bulmaktan ibaret kalıyor.. Sensizliğin karanlık anlarını böyle yeniyorum ben..
Hiç tecrübem yok inan aşkta.. Senin gibi.. İlk..
Her seni sevmemde rütbe kazanıyorum sanki.. Sevginin aşk’ın komutanı oluyorum. Ve emir veriyorum duygularıma.. O’nu canımdan çok sevin!
Seni gördüğüm her gün bir takvim yaprağı koparırım bir de.. Bugün geçmişte neler olmuş der arkasında bilirsin..O sayfayı her gün yeniden yazarım ben..Kanlı gecelerin yalan dolu sabahları beni ilgilendirmez.. Senin yeni mimiklerine rastladığım an’lar, gülüşünün daha kuvvetli olduğu saatler, sessizce Seni seviyorum diye fısıldamalarının olduğu günler anlamlıdır..Kalbimi işgaline zevk alıyorum inan ki.. Niye öpüyorum seni biliyor musun?
İşgaline karşılık dudaklarında yerimi arıyorum sadece..
İşte fani hayattada kalbinde de yerini aramakla geçiyor ömrüm.
Zaman böyle güzel geçiyor işte.. Hayatın anlamı dedikleri bu olsa gerek!
Demiştim ya seninle rütbe kazanıp aşk’a emir veriyorum diye..
O zaman emir veriyorum!
Ömür boyu her saniye her an SEV beni! ..
ask,sevgi,seni seviyorumDuruyor dünya gözlerine baktığımda..
Devrik ihanetlerin, illegal duyguların eşiğinde aşkları, yok ediyor bakışların ..Mutluluğa adım adım yaklaştırıyor..
Kalbim ise uğruna eriyen sadece küçük bir olgu..
Masumluluğunun gölgesine sığınınca iyi bir adamım ben..
İyiliğinle bile öldürebilirsin beni.. Ölmek deyince ölmek yok ömür boyu benimlesin diyorsun ya hani,
Kulaklarıma bir ses uzanıyor yavaşca ve gönlünden gönlüme akıyor bir ‘Seni Seviyorum’ cümlesi..
Beynim dumanlanıyor o an.. Kaybediyorum kendimi..
Başka baharlara dalıyorum lakin yanlış yollarda değil gözlerim.. Her yerde seni aramakla meşgulüm..
Çünkü, ben aşk ile sevgi ile büyümek istiyorsam eğer bu seni yediğim yemekte içtiğim su da bile aramak ve bulmaktan ibaret kalıyor.. Sensizliğin karanlık anlarını böyle yeniyorum ben..
Hiç tecrübem yok inan aşkta.. Senin gibi.. İlk..
Her seni sevmemde rütbe kazanıyorum sanki.. Sevginin aşk’ın komutanı oluyorum. Ve emir veriyorum duygularıma.. O’nu canımdan çok sevin!
Seni gördüğüm her gün bir takvim yaprağı koparırım bir de.. Bugün geçmişte neler olmuş der arkasında bilirsin..O sayfayı her gün yeniden yazarım ben..Kanlı gecelerin yalan dolu sabahları beni ilgilendirmez.. Senin yeni mimiklerine rastladığım an’lar, gülüşünün daha kuvvetli olduğu saatler, sessizce Seni seviyorum diye fısıldamalarının olduğu günler anlamlıdır..Kalbimi işgaline zevk alıyorum inan ki.. Niye öpüyorum seni biliyor musun?
İşgaline karşılık dudaklarında yerimi arıyorum sadece..
İşte fani hayattada kalbinde de yerini aramakla geçiyor ömrüm.
Zaman böyle güzel geçiyor işte.. Hayatın anlamı dedikleri bu olsa gerek!
Demiştim ya seninle rütbe kazanıp aşk’a emir veriyorum diye..
O zaman emir veriyorum!
Ömür boyu her saniye her an SEV beni! ..