r0se Forum Onuru Özel üye 8 Ock 2019 #32 - Bir gece vaktiydi , hem biraz sıcak hem biraz serin. Sen çıkageldin, mutluydum. Ve uçuşuyordu içimde kelebekler.. -
- Bir gece vaktiydi , hem biraz sıcak hem biraz serin. Sen çıkageldin, mutluydum. Ve uçuşuyordu içimde kelebekler.. -
r0se Forum Onuru Özel üye 8 Ock 2019 #33 Düşünüyorum da hep böyle günler de dökülür içim,Nedendir bilinmez hüznümü dökmeyi sever kalemim.
r0se Forum Onuru Özel üye 8 Ock 2019 #34 - İçimde ki sese kulak vermeli miyim bilmiyorum?Zaten insanı mahveden söylenmeyenler değil midir?
r0se Forum Onuru Özel üye 8 Ock 2019 #35 -Ben hep intiharlara gebe şiirler yazdım.Yazdıkça, küçük bir kız çocuğu büyüttüm içimde,Diz'e'leri paramparça.
-Ben hep intiharlara gebe şiirler yazdım.Yazdıkça, küçük bir kız çocuğu büyüttüm içimde,Diz'e'leri paramparça.
r0se Forum Onuru Özel üye 8 Ock 2019 #36 -Hep bir yokoluş.Dışımız susmuş.İçimiz çığlık çığlığa..-
r0se Forum Onuru Özel üye 9 Ock 2019 #37 Yavaş yavaş çürütmek istedim içimi gün geçtikçe ikimizi de azar azar öldürmek...Yapmadım, yapamadım..Sapladım hançeri , bitsin istedim. Bitsin. Birden bire hiç varolmamışçasına.Bitsin istedim.-
Yavaş yavaş çürütmek istedim içimi gün geçtikçe ikimizi de azar azar öldürmek...Yapmadım, yapamadım..Sapladım hançeri , bitsin istedim. Bitsin. Birden bire hiç varolmamışçasına.Bitsin istedim.-
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Mrt 2019 #38 Bence deniz gemilerin gözyaşları. Gemiler de güçlü insanlar. Gözyaşlarına basa basa, Dibe batmadan üzerinde duruyorlar.
Bence deniz gemilerin gözyaşları. Gemiler de güçlü insanlar. Gözyaşlarına basa basa, Dibe batmadan üzerinde duruyorlar.
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Mrt 2019 #39 Mesela sen hiç domates rendeledin mi?İşte içimi öyle rendeliyorlar gibi..
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Mrt 2019 #40 Mutluluk çok uzak dimi?Çok, çok uzak, başkasının koynunda sabahlıyor.