Gonzaless Üye 10 Ksm 2014 #1 YA BİR GÜN KARŞILAŞTIĞIMIZDA DÜŞMAN GİBİ DEĞİL DE PİŞMAN GİBİ BAKARSAK !!! *HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ ?
Gonzaless Üye 10 Ksm 2014 #2 Kendini Kandırmış gibi yaparsın Sonra Dayanamaz "Özledim Seni" Diyemezken Tüm kalbini Aglatirsin.... #Gonzaless...
Kendini Kandırmış gibi yaparsın Sonra Dayanamaz "Özledim Seni" Diyemezken Tüm kalbini Aglatirsin.... #Gonzaless...
Gonzaless Üye 4 Arl 2014 #4 İnsan En Çok Sevdiği Kişinin Sana Masumca Ağzından Çıkan Şiddetli Kelimeleriyle Vurur... Kırar... Yıkar ... #Gonzaless
İnsan En Çok Sevdiği Kişinin Sana Masumca Ağzından Çıkan Şiddetli Kelimeleriyle Vurur... Kırar... Yıkar ... #Gonzaless
Gonzaless Üye 4 Arl 2014 #6 Sen Aşkı Bulamazken, Zamansızca Bulur Seni ... Sen Tam Alıştım Derken, Zamansızca Unutur Seni... Sen Beklerken Onu, 'O Yalnızlığa Bırakır Seni' ... #Gonzaless İçimden Gelen Sözlerden Sağ Çıkanlar
Sen Aşkı Bulamazken, Zamansızca Bulur Seni ... Sen Tam Alıştım Derken, Zamansızca Unutur Seni... Sen Beklerken Onu, 'O Yalnızlığa Bırakır Seni' ... #Gonzaless İçimden Gelen Sözlerden Sağ Çıkanlar
Gonzaless Üye 4 Arl 2014 #7 cemree dediki: Güzel sözler Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu bana o zaman Teşekkür ederim @cemree
cemree dediki: Güzel sözler Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu bana o zaman Teşekkür ederim @cemree
cemree =)=) V.I.P 4 Arl 2014 #8 Gonzaless dediki: Ne mutlu bana o zaman Teşekkür ederim @cemree Genişletmek için tıklayın... Rica ederim
Gonzaless dediki: Ne mutlu bana o zaman Teşekkür ederim @cemree Genişletmek için tıklayın... Rica ederim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Arl 2014 #9 Gonzaless dediki: İçimden Gelen Sözlerden Sağ Çıkanlar Genişletmek için tıklayın... Emeğine sağlık. Devamını bekleriz.
Gonzaless dediki: İçimden Gelen Sözlerden Sağ Çıkanlar Genişletmek için tıklayın... Emeğine sağlık. Devamını bekleriz.