Gonzaless Üye 6 Arl 2014 #11 Sonbaharı Düşünür Gibiyim ! Aklıma Gelirsin Her Sonbaharda Düşen Her Yaprakta #Gonzaless
Gonzaless Üye 6 Arl 2014 #12 " Sen Bir Bedel Ödeyemezsin ! Bedelini Giden Değil Seven Öder.." #Gonzaless
Gonzaless Üye 6 Arl 2014 #13 Kader'der Geçerim. Ama İçime Sinmez. Geceler Uykusuz Geçer Ama Sensiz Geçmez. Sen Vazgeçersin Ama Kalbim Geçmez. #Gonzaless
Kader'der Geçerim. Ama İçime Sinmez. Geceler Uykusuz Geçer Ama Sensiz Geçmez. Sen Vazgeçersin Ama Kalbim Geçmez. #Gonzaless
Gonzaless Üye 14 Ock 2015 #14 EĞER !!! Razıysan Yüreğin İzin Ver Yüreğime Kalırım BAŞIM ÜSTÜNE #Gonzaless
Gonzaless Üye 14 Ock 2015 #15 Ne Güzel Bir Şeymiş ! Uykularımı Hayalini Bağlamak Ne Güzel Bir Şeymiş ! Hayalini Gerçek Sanmak Ama Birde Kötü Olanı Varmış ! O'da Hayalini Çalan'mış #Gonzaless
Ne Güzel Bir Şeymiş ! Uykularımı Hayalini Bağlamak Ne Güzel Bir Şeymiş ! Hayalini Gerçek Sanmak Ama Birde Kötü Olanı Varmış ! O'da Hayalini Çalan'mış #Gonzaless
Gonzaless Üye 18 Ock 2015 #16 Bir gün Bende Gidebilirim Der Gibiydin; Gözlerine Baktığımda Ben Yüreğime Yanıldım Yüreğim Gözlerine Yanıldı... #Gonzaless
Bir gün Bende Gidebilirim Der Gibiydin; Gözlerine Baktığımda Ben Yüreğime Yanıldım Yüreğim Gözlerine Yanıldı... #Gonzaless
Gonzaless Üye 20 Ock 2015 #18 Öyle Bir Yerdeyim ki ; Kimsenin Görmediği Sevgimin Bitmeyeceği Sensizliğin İçindeyim #Gonzaless
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #19 Ne Tuhaf Bir şey Geleceğini Beklemek Sanki Hiç Gelmeyecek Gibi Hani Kanadı kırık Serçenin Uçmasını Beklemek Gibi... #Gonzaless
Ne Tuhaf Bir şey Geleceğini Beklemek Sanki Hiç Gelmeyecek Gibi Hani Kanadı kırık Serçenin Uçmasını Beklemek Gibi... #Gonzaless
Gonzaless Üye 3 Şbt 2015 #20 Herkes Aynı Gökyüzünde Yağmur Taneleri Sanacak Ve Hiç Bir Zaman Bilmeyecekler Yağmur Tanelerinin Aslında Gözyaşlarımız Ait Olduğunu ... #Gonzaless
Herkes Aynı Gökyüzünde Yağmur Taneleri Sanacak Ve Hiç Bir Zaman Bilmeyecekler Yağmur Tanelerinin Aslında Gözyaşlarımız Ait Olduğunu ... #Gonzaless