CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 27 Eyl 2013 #11 verya bırak yüzmeyi plaja bile ayak basmam . o motorlar ne kadar güç üretiyor biliyorum bi iflese ufuk çizgisinde bulur adam kendini hem sonra üstümde yüzlerce tonluk teneke kutu yere inmeye çalışırkene ben hiiiç rahat olamam .
verya bırak yüzmeyi plaja bile ayak basmam . o motorlar ne kadar güç üretiyor biliyorum bi iflese ufuk çizgisinde bulur adam kendini hem sonra üstümde yüzlerce tonluk teneke kutu yere inmeye çalışırkene ben hiiiç rahat olamam .
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ekm 2013 #12 İzlanda Finlandiya'da buz otel Disneyland, Paris Chicago , ABD
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ekm 2013 #13 Lengkuas Adası, Endonezya Rothenburg, Almanya Barselona Çikolata Adası, Maldivler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ekm 2013 #14 Afrika'da günbatımı California üzerinde lentiküler bulutlar Chiang Mai, Tayland Ender görülen bir doğa olayı Skypunch
Afrika'da günbatımı California üzerinde lentiküler bulutlar Chiang Mai, Tayland Ender görülen bir doğa olayı Skypunch
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ekm 2013 #15 Ha Long Bay, Vietnam Hollanda'da Sonbahar Fethiye'de günbatımı.. Cennet Adası - Maldivler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ekm 2013 #16 İran'daki Chaloos Yolu dünyanın en güzel ve en renkli Yollarından biriymiş. Kalenin adı: Kırlangıç Yuvası... Güney Ukrayna Dakota, ABD Kuzey Işıkları ve İzlanda Volkanları
İran'daki Chaloos Yolu dünyanın en güzel ve en renkli Yollarından biriymiş. Kalenin adı: Kırlangıç Yuvası... Güney Ukrayna Dakota, ABD Kuzey Işıkları ve İzlanda Volkanları
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ekm 2013 #17 Okyanus Çiçeği, Maldivler Okyanus'da Volkan patlaması.. Su ve lav karışımı, Hawaii, ABD Old Man of Storr, İskoçya Ortaçağ, Kylemore, İrlanda Petra Antik Şehri, Ürdün Prag Kütüphanesi, Çek Cumhuriyeti
Okyanus Çiçeği, Maldivler Okyanus'da Volkan patlaması.. Su ve lav karışımı, Hawaii, ABD Old Man of Storr, İskoçya Ortaçağ, Kylemore, İrlanda Petra Antik Şehri, Ürdün Prag Kütüphanesi, Çek Cumhuriyeti
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ekm 2013 #18 O kıvrımlı yol harika ya. Ama o kayanın başındaki şato kalsın benim paramla 5 para etmez
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ekm 2013 #19 YoRuMSuZ dediki: O kıvrımlı yol harika ya. Ama o kayanın başındaki şato kalsın benim paramla 5 para etmez Genişletmek için tıklayın... Korkuyorum desene sen şuna
YoRuMSuZ dediki: O kıvrımlı yol harika ya. Ama o kayanın başındaki şato kalsın benim paramla 5 para etmez Genişletmek için tıklayın... Korkuyorum desene sen şuna
cemree =)=) V.I.P 6 Ekm 2013 #20 offff bu konuya baktıkça içim gidiyo muhteşem yerler var her kareyi kendi gözlerimle yerlerinde görmek istiyorummm
offff bu konuya baktıkça içim gidiyo muhteşem yerler var her kareyi kendi gözlerimle yerlerinde görmek istiyorummm