çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Hzr 2022 #51 bende diyom hayirdir @Çağlayağmur bana niye bagis yapti meger yarisma 3.üncüsü olmusum yeahhhh
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Hzr 2022 #52 YoRuMSuZ dediki: Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum tüm katılımcıları da kutluyorum. Yalnız canom o küsuratlar (yani vergiler) senden kesiliyor karşı tarafa 500, 200 ve 100 olarak iletiliyor Genişletmek için tıklayın... Cık cık cık hayat pahalı tabi canom
YoRuMSuZ dediki: Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum tüm katılımcıları da kutluyorum. Yalnız canom o küsuratlar (yani vergiler) senden kesiliyor karşı tarafa 500, 200 ve 100 olarak iletiliyor Genişletmek için tıklayın... Cık cık cık hayat pahalı tabi canom
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Hzr 2022 #53 Aynen canom sattığımız ürünü aynı fiyata yerine koyamıyoruz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Hzr 2022 #54 Hepnize teşekkür ler bu tenpoda yola devam İsviçre ye gelınce borçlarım ödüyecegim
zevzek zevzek® Özel üye 24 Hzr 2022 #55 Tatlı Cadı dediki: Aha gitti leri iyiki birinci gelmemişim Genişletmek için tıklayın... @YoRuMSuZ hocam veriyor banktan .
Tatlı Cadı dediki: Aha gitti leri iyiki birinci gelmemişim Genişletmek için tıklayın... @YoRuMSuZ hocam veriyor banktan .
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Hzr 2022 #56 zevzek dediki: @YoRuMSuZ hocam veriyor banktan . Genişletmek için tıklayın... Ben de çok az ya