Sevgili Koçlar
20 Mart saat 13:02-20 Nisan saat 01:13 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş genel astrolojik ifadesi gereği, yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir. Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz. İlgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız.
Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. Dönem içindeki etkili görünümler, Güneş geçişini hangi alanlarda ve hangi konular üzerinde değerlendirebileceğinizi, dikkate alınması noktaları anlamamızda son derece önemlidir. Şimdi birlikte bu ay içindeki görünümleri inceleyelim. Güneş-Koç burcu geçişi Mart ayı etkili tarihleri : 27, 28, 29 Mart.
29 Mart tarihinde artık eskisi gibi biri olmadığınızı, yeni ve farklı bir yaşama adım atmak istediğinizi hem ilişki hem yaşamınızla ilgili her alanda hissedebilirsiniz. Rutin bir hayatın artık sizi doyurmayacağının gayet iyi farkındasınız. Sanki yeni yürümeye başlamış ve etrafında ne var ne yok diyerek anlamaya çalışan bir küçük çocuk gibi hissedeceğiz kendimizi. Bu tabii ki çok güzel. Şu aralar ayağımıza bir şeyler dolansa, engel koysa da, kişi kendine sonunda yeni bir yol açacak ve hayatını yerli yerine koymayı başaracaktır. Yeter ki, değişime hazır olsun, yeter ki bunu gönülden istesin. Güzellikler düşünün. Arınıyorum ve tazeleniyorum diyerek kendinizi yeni bir yola hazırlayın olur mu?