nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Ags 2013 #11 @JosTeR üstüne bi de oğlak oku.. her türlü inatla baş edebilirim.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Aries Katılımcı 23 Ags 2013 #12 23.08.2013 İçin yazdım vee Evet Taze taze burç yorumlarınız geldi (Küçük bir not bana göre bu gün tüm burçlar biraz şanssız veya mutsuz :S ) KOÇ: Bu aralar yeni biriyle tanışabilir ve çok etkilenebilirsin. Senden istediğim hemen g*tü başı dağıtma. Önce güven sonra üzülme. BOĞA: Arkandan kuyunu kazmaya çalışanlara inat hayata gülümse. Sen gülümsedikçe düşmanların kendini kötü hissedecek. İKİZLER: Her konuda kendini süper hissettiğin zamanlardan birindesin. Ama düşmanların bu iyi zamanında da boş durmucak canını sıkacak. YENGEÇ: İlişkilerinde her zaman sadıksın ve çok bağlısın. Ama çok şanssızsın be. Nerde gerzek var seni buluyor kıyamam sana.. ASLAN: Her ne kadar aşka inanmıyorum desen de "aşık olsam da g*tum başım dağılsa" diye iç geçiriyosun hınzır seni. Hakkın ama artık. BAŞAK: Seni kızdıran insanlara tahammülün yok. Onları Defol diyebildiğin gün mutluluğa koşacaksın. Hatta depar atacaksın.. TERAZİ: Kendine olan güvenine hayranım. İsteyip halledemeyeceğin şey yok. Bence bu özellik sana daha çok seksapalite katıyor.. AKREP: Sen var ya tam bir ilgi delisisin. Allah senin yakınlarına sabır versin. Ama haklısın bende bu kadar tatlı olsam bende isterdim YAY: Her şeyi kafana takmaktan ne zaman vazgeçeceksin? Senin gibi özgür ruhlu birine yakışıyor mu bu hareketler. Kendine gel. OĞLAK: Birine her konuda çok güvenmek istiyorsun. Ama bu bir arkadaş değil daha çok sevgili. Heh işte o insanı yakında bulacaksın. KOVA: Şu karamsar tavırlarını artık bırak. İsteklerinin peşinden git ve yeni başlangıçlar yap. İnan daha mutlu olacaksın. BALIK: Aşkta bu kadar aceleci davranman üzülmene neden oluyor. Birine tamamen güvenmeden o narin kalbini açma. Üzülmene dayanamam.
23.08.2013 İçin yazdım vee Evet Taze taze burç yorumlarınız geldi (Küçük bir not bana göre bu gün tüm burçlar biraz şanssız veya mutsuz :S ) KOÇ: Bu aralar yeni biriyle tanışabilir ve çok etkilenebilirsin. Senden istediğim hemen g*tü başı dağıtma. Önce güven sonra üzülme. BOĞA: Arkandan kuyunu kazmaya çalışanlara inat hayata gülümse. Sen gülümsedikçe düşmanların kendini kötü hissedecek. İKİZLER: Her konuda kendini süper hissettiğin zamanlardan birindesin. Ama düşmanların bu iyi zamanında da boş durmucak canını sıkacak. YENGEÇ: İlişkilerinde her zaman sadıksın ve çok bağlısın. Ama çok şanssızsın be. Nerde gerzek var seni buluyor kıyamam sana.. ASLAN: Her ne kadar aşka inanmıyorum desen de "aşık olsam da g*tum başım dağılsa" diye iç geçiriyosun hınzır seni. Hakkın ama artık. BAŞAK: Seni kızdıran insanlara tahammülün yok. Onları Defol diyebildiğin gün mutluluğa koşacaksın. Hatta depar atacaksın.. TERAZİ: Kendine olan güvenine hayranım. İsteyip halledemeyeceğin şey yok. Bence bu özellik sana daha çok seksapalite katıyor.. AKREP: Sen var ya tam bir ilgi delisisin. Allah senin yakınlarına sabır versin. Ama haklısın bende bu kadar tatlı olsam bende isterdim YAY: Her şeyi kafana takmaktan ne zaman vazgeçeceksin? Senin gibi özgür ruhlu birine yakışıyor mu bu hareketler. Kendine gel. OĞLAK: Birine her konuda çok güvenmek istiyorsun. Ama bu bir arkadaş değil daha çok sevgili. Heh işte o insanı yakında bulacaksın. KOVA: Şu karamsar tavırlarını artık bırak. İsteklerinin peşinden git ve yeni başlangıçlar yap. İnan daha mutlu olacaksın. BALIK: Aşkta bu kadar aceleci davranman üzülmene neden oluyor. Birine tamamen güvenmeden o narin kalbini açma. Üzülmene dayanamam.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 23 Ags 2013 #13 KOÇ: Bu aralar yeni biriyle tanışabilir ve çok etkilenebilirsin. Senden istediğim hemen götü başı dağıtma. Önce güven sonra üzülme. D
KOÇ: Bu aralar yeni biriyle tanışabilir ve çok etkilenebilirsin. Senden istediğim hemen götü başı dağıtma. Önce güven sonra üzülme. D
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 23 Ags 2013 #15 KOVA: Şu karamsar tavırlarını artık bırak. İsteklerinin peşinden git ve yeni başlangıçlar yap. İnan daha mutlu olacaksın. ben kim karamsarlık kim yaa yanlış bu
KOVA: Şu karamsar tavırlarını artık bırak. İsteklerinin peşinden git ve yeni başlangıçlar yap. İnan daha mutlu olacaksın. ben kim karamsarlık kim yaa yanlış bu
Aries Katılımcı 23 Ags 2013 #16 eCeL dediki: KOVA: Şu karamsar tavırlarını artık bırak. İsteklerinin peşinden git ve yeni başlangıçlar yap. İnan daha mutlu olacaksın. ben kim karamsarlık kim yaa yanlış bu Genişletmek için tıklayın... Hatalıysa kusura bakmayın biraz fazla hızlı göz geçirdim genel durumlara bana göre çıkan sonuç bu tutmama gibi de bir ihtimal var
eCeL dediki: KOVA: Şu karamsar tavırlarını artık bırak. İsteklerinin peşinden git ve yeni başlangıçlar yap. İnan daha mutlu olacaksın. ben kim karamsarlık kim yaa yanlış bu Genişletmek için tıklayın... Hatalıysa kusura bakmayın biraz fazla hızlı göz geçirdim genel durumlara bana göre çıkan sonuç bu tutmama gibi de bir ihtimal var
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2013 #19 Aries dediki: BALIK: Aşkta bu kadar aceleci davranman üzülmene neden oluyor. Birine tamamen güvenmeden o narin kalbini açma. Üzülmene dayanamam. Genişletmek için tıklayın... Bu ben oluyorum dimi
Aries dediki: BALIK: Aşkta bu kadar aceleci davranman üzülmene neden oluyor. Birine tamamen güvenmeden o narin kalbini açma. Üzülmene dayanamam. Genişletmek için tıklayın... Bu ben oluyorum dimi
Aries Katılımcı 23 Ags 2013 #20 ZeyNoO dediki: Bu ben oluyorum dimi Genişletmek için tıklayın... Büyük ihtimal