KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Şbt 2014 #11 Dalgalanan deniz,uçan martı,yağan yağmur... hepsi bir son bahar günü sahilde ardını dönüp giderken bana bıraktığın bir avuç göz yaşının anısıydı sadece. F. U.
Dalgalanan deniz,uçan martı,yağan yağmur... hepsi bir son bahar günü sahilde ardını dönüp giderken bana bıraktığın bir avuç göz yaşının anısıydı sadece. F. U.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Şbt 2014 #12 Yokluğun,bir çocuğun avazı çıktığı kadar bağırmasıdır dudaklarımda. Fahreddin UĞUR
Jandi_46 yağmur misalii 18 Şbt 2014 #14 Sebepsiz sevmekttir AŞK Nedeni olmadan Bağlanmakttır birine... Hatta sarılamamakttır Utançtan.. Çünkü Uttanmakttır Sevmek aslında...
Sebepsiz sevmekttir AŞK Nedeni olmadan Bağlanmakttır birine... Hatta sarılamamakttır Utançtan.. Çünkü Uttanmakttır Sevmek aslında...
Jandi_46 yağmur misalii 18 Şbt 2014 #15 seversem sınır tanımam ama sillersem dönüşü olmayan sokaklara benzerim adım atmaya korkarsın.. ya seveçek kadar yakın ollursun ya Sileçek kaadar uzak
seversem sınır tanımam ama sillersem dönüşü olmayan sokaklara benzerim adım atmaya korkarsın.. ya seveçek kadar yakın ollursun ya Sileçek kaadar uzak
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Şbt 2014 #16 Sen türküler tutturursun ölümleri anan benim, Sen güllere dokunursun ateşlerde yanan benim.
Jandi_46 yağmur misalii 20 Şbt 2014 #17 kimisi AŞKı tende aradı kimisi çepte oysa ki AŞK ait olduğu yerdeydi!!!! YÜREKTE
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Şbt 2014 #18 "İkimiz olduktan sonra, bütün hüzünler, sıcak bir yakınlaşma için bahanedir." Oğuz Atay
Jandi_46 yağmur misalii 20 Şbt 2014 #19 NE DİYORDU ŞAİR; YIKILDI YOLUNU BEKLEYEN ŞEHİR ARTIK GELSENDE BİR GELMESENDE....
Jandi_46 yağmur misalii 21 Şbt 2014 #20 Yemişim Aşk açısını.. Sen hiç ayak serçe parmağını koşarken sehpaya çarptın mı???