_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Hzr 2016 #1,071 nazenin dediki: Eve bağlayan ne seni yapma bunu kendine çık gez dolaş Genişletmek için tıklayın... Bu yaz acısını çıkaracağım bu günlerin
nazenin dediki: Eve bağlayan ne seni yapma bunu kendine çık gez dolaş Genişletmek için tıklayın... Bu yaz acısını çıkaracağım bu günlerin
Kin tutmaz Uzman 4 Tem 2016 #1,074 Ben size Allah’dan korkunuz, . hayvanları incitmeyiniz, . rahatlarını bozmayınız demiyor muyum? . Efendimiz (SAV)
Ben size Allah’dan korkunuz, . hayvanları incitmeyiniz, . rahatlarını bozmayınız demiyor muyum? . Efendimiz (SAV)
Kin tutmaz Uzman 8 Tem 2016 #1,075 Ve artık yaz diye bir mevsim yok___ O da annemin anlattığı masallara karıştı. Üşüyorum! Seçil Oğuz
Kin tutmaz Uzman 9 Tem 2016 #1,076 Yaşamak için hayallere, gösterişe, baskıya yer yok, sadece özgürlüğe ve sevgiye ihtiyaç var. Jewel
Kin tutmaz Uzman 11 Tem 2016 #1,077 Ben artık korkmuyorum, herşey de bir hikmet var Gecenin sonu seher, kışın sonunda bahar Belki de bir bahçeyi müjdeliyor bu duvar .. . — Cahit Sıtkı Tarancı
Ben artık korkmuyorum, herşey de bir hikmet var Gecenin sonu seher, kışın sonunda bahar Belki de bir bahçeyi müjdeliyor bu duvar .. . — Cahit Sıtkı Tarancı