KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Arl 2020 #2,951 Birini güzel olduğu için sevmezsin ki, sen sevdiğin için güzel olur o.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Ock 2021 #2,952 Her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket et. Her şeyin en güzelinin sana geleceğine inan. Ve bir gün tüm sıkıntılarının biteceğini bilerek sabret.
Her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket et. Her şeyin en güzelinin sana geleceğine inan. Ve bir gün tüm sıkıntılarının biteceğini bilerek sabret.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ock 2021 #2,953 Adı üzerinde bir resim bir söz diye lakin seni resmedecek ne kalemim var nede kağıdım. Aklımda sadece çizebiliyorum yıldızların parlayan ışıltısıyla gök yüzünün engin boşluğuna...
Adı üzerinde bir resim bir söz diye lakin seni resmedecek ne kalemim var nede kağıdım. Aklımda sadece çizebiliyorum yıldızların parlayan ışıltısıyla gök yüzünün engin boşluğuna...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ock 2021 #2,954 Sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Ock 2021 #2,955 Ne demiş Cemal Süreya? Aynı şehirde, Sen varsın, Ben varım, Biz yokuz..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Nsn 2021 #2,956 Sanki Bir Sigara Daha Yakarsak Herşey Düzelecek Gibiydi . Ama Paket Bitti Dertler Bitmedi...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Nsn 2021 #2,957 Ne sesimden anladın , ne de sessizliğimden . Yanımda olman gereken zamanlarda hep Yalnızdım.”
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Nsn 2021 #2,959 Ne diyordu şair; Yıkıldı yolunu bekleyen şehrin yolları, Artık gelsen de bir, gelmesen de bir...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Mys 2021 #2,960 Ömür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir...