çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ock 2022 #12 Güzel söz mü?? Gözül söz mü?? Amin bey düzeltsin pls Yeni yıla yeni girdiğimiz halde gıcıklığın üzerimde yine Ben düzeltemem
Güzel söz mü?? Gözül söz mü?? Amin bey düzeltsin pls Yeni yıla yeni girdiğimiz halde gıcıklığın üzerimde yine Ben düzeltemem
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Ock 2022 #13 yilmaz27 dediki: Güzel söz mü?? Gözül söz mü?? Amin bey düzeltsin pls Yeni yıla yeni girdiğimiz halde gıcıklığın üzerimde yine Ben düzeltemem Genişletmek için tıklayın... Dimi ya acilen düzeltilmeli
yilmaz27 dediki: Güzel söz mü?? Gözül söz mü?? Amin bey düzeltsin pls Yeni yıla yeni girdiğimiz halde gıcıklığın üzerimde yine Ben düzeltemem Genişletmek için tıklayın... Dimi ya acilen düzeltilmeli
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Ock 2022 #15 vEzİr dediki: yarışma..varım..)) Genişletmek için tıklayın... Bekliyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ock 2022 #16 Ben unutuyorum hep katılacağım uygun bir söz bulayım
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Ock 2022 #17 nazenin dediki: Ben unutuyorum hep katılacağım uygun bir söz bulayım Genişletmek için tıklayın... En güzel söz henüz soylenmeyendir demi??
nazenin dediki: Ben unutuyorum hep katılacağım uygun bir söz bulayım Genişletmek için tıklayın... En güzel söz henüz soylenmeyendir demi??
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ock 2022 #18 Şimdi gönderdim iddialıyım bu defa
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Ock 2022 #20 merakettim dediki: Hocam güzel olmasa olmaz mı? Genişletmek için tıklayın... Olur olur