merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ock 2022 #11 Vaaay ne güzel laflar varmış. Kız tavlatken kullanırım ben bunları
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 18 Ock 2022 #12 çok güzel sözler,katılımcılara başarılar diliyorum..emekleri içinde teşekkür ediyorum..))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ock 2022 #13 @vEzİr @merakettim @Çağlayağmur @violeta @Svly_Kck @nazenin @Polyanna @yilmaz27 @Sosyalci @yesim434 ve diğer arkadaşlara duyurulur. Oy kullanma 4 e çıkarıldı ve oyunuzu değiştire bilirsiniz. Sebebi ise yeni sözün eklenmesi.
@vEzİr @merakettim @Çağlayağmur @violeta @Svly_Kck @nazenin @Polyanna @yilmaz27 @Sosyalci @yesim434 ve diğer arkadaşlara duyurulur. Oy kullanma 4 e çıkarıldı ve oyunuzu değiştire bilirsiniz. Sebebi ise yeni sözün eklenmesi.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 18 Ock 2022 #15 Kullandım tekrardan başarılar herkese
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ock 2022 #16 KaderKatibi dediki: @vEzİr @merakettim @Çağlayağmur @violeta @Svly_Kck @nazenin @Polyanna @yilmaz27 @Sosyalci @yesim434 ve diğer arkadaşlara duyurulur. Oy kullanma 4 e çıkarıldı ve oyunuzu değiştire bilirsiniz. Sebebi ise yeni sözün eklenmesi. Genişletmek için tıklayın... Seçim tekrarı. "Hiç bişey olmasa bile kesin birşeyler oldu."
KaderKatibi dediki: @vEzİr @merakettim @Çağlayağmur @violeta @Svly_Kck @nazenin @Polyanna @yilmaz27 @Sosyalci @yesim434 ve diğer arkadaşlara duyurulur. Oy kullanma 4 e çıkarıldı ve oyunuzu değiştire bilirsiniz. Sebebi ise yeni sözün eklenmesi. Genişletmek için tıklayın... Seçim tekrarı. "Hiç bişey olmasa bile kesin birşeyler oldu."
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ock 2022 #17 merakettim dediki: Seçim tekrarı. "Hiç bişey olmasa bile kesin birşeyler oldu." Genişletmek için tıklayın... Sonradan yarışa katiliniyormu ??
merakettim dediki: Seçim tekrarı. "Hiç bişey olmasa bile kesin birşeyler oldu." Genişletmek için tıklayın... Sonradan yarışa katiliniyormu ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ock 2022 #19 yilmaz27 dediki: Sonradan yarışa katiliniyormu ?? Genişletmek için tıklayın... Komşum benım bu konularla hiç bilgim yok konuya adepte olan olan arkadaşlar yazar
yilmaz27 dediki: Sonradan yarışa katiliniyormu ?? Genişletmek için tıklayın... Komşum benım bu konularla hiç bilgim yok konuya adepte olan olan arkadaşlar yazar
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ock 2022 #20 yilmaz27 dediki: Sonradan yarışa katiliniyormu ?? Genişletmek için tıklayın... Katılamıyor ama Katip güzel bir yöntemle katılmak isteyeni geri çevirmemiş. Oda oy kullananları etiketleyip yeni seçimler ve oy değişimi için davet etmiş.
yilmaz27 dediki: Sonradan yarışa katiliniyormu ?? Genişletmek için tıklayın... Katılamıyor ama Katip güzel bir yöntemle katılmak isteyeni geri çevirmemiş. Oda oy kullananları etiketleyip yeni seçimler ve oy değişimi için davet etmiş.