GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Eyl 2018 #1,661 gözyaşımda saklısın ağlayamam ben düşeceksin sanırım kirpiklerimden damarımda kan olup dolaşıyorken beni böyle bırak git, git gidebilirsen
gözyaşımda saklısın ağlayamam ben düşeceksin sanırım kirpiklerimden damarımda kan olup dolaşıyorken beni böyle bırak git, git gidebilirsen
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Ekm 2018 #1,664 Ellerimde acı var ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Ekm 2018 #1,665 Ben ne çok hata yapmışım meğer Seni yokken var sarmışım meğer
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ekm 2018 #1,667 Sevmek en güzel duygu sevmek Sevilip sevebilmek sevmek Aşka gönlünü vermek Sevmek sevmek (İbo'dan)
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Ekm 2018 #1,668 Delilik kısa sürer çok Pişmanlık uzun Kararın doğru gibidir Sonrası hüzün Bir de bakarsın arkanı dönüp Kalmamış huzur Soru sormaz Akıl almaz Tükenir gücüm Bir bitene çare yok Bir de yitip gidene Asla inanmamalı Ben hep varım diyene Korktum böyle olacağından Ama hep bildim Şimdi bu neyin tasası Korkunun da ecele Yok ki faydası
Delilik kısa sürer çok Pişmanlık uzun Kararın doğru gibidir Sonrası hüzün Bir de bakarsın arkanı dönüp Kalmamış huzur Soru sormaz Akıl almaz Tükenir gücüm Bir bitene çare yok Bir de yitip gidene Asla inanmamalı Ben hep varım diyene Korktum böyle olacağından Ama hep bildim Şimdi bu neyin tasası Korkunun da ecele Yok ki faydası
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Ksm 2018 #1,669 Sus sus bir tanem sus yalvarırım konuşma artık söyleme
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ksm 2018 #1,670 Şimdi kim can katacak canına Sarılıp kim yakacak Bitmiyor kavgam kaderle Aramı kim yapacak