nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 12 Mys 2019 #1,701 Güzel elbiseleri giyip kusanacagim senin önünden geçip sana bakmayacagim
EsRaRenGiz . Özel üye 12 Mys 2019 #1,702 Nerenin havası bu güzelim Ah Hint Kumaşı mı kalmış şu devir de Sana benden bir tavsiye gel İnceldiği yerden kopalım biz
Nerenin havası bu güzelim Ah Hint Kumaşı mı kalmış şu devir de Sana benden bir tavsiye gel İnceldiği yerden kopalım biz
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Mys 2019 #1,703 Aman bırak imkansız olsun İnceldiği yerden kopsun Ne senin yüzün güldü Ne içime sindi Olmayınca olmuyor Payıma yalnızlık düştü
Aman bırak imkansız olsun İnceldiği yerden kopsun Ne senin yüzün güldü Ne içime sindi Olmayınca olmuyor Payıma yalnızlık düştü
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Tem 2019 #1,705 Konuşamıyorum konuşamıyorum Konuşursam, gözyaşlarım beni boğacak
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 12 Tem 2019 #1,706 Sen ismi ağzımı yakan Sen buldukça kaybettiğim Yürüdükçe uzayan yolum Sen yağmurumu taşıyan bulut Ayazını beklediğim sabah
Sen ismi ağzımı yakan Sen buldukça kaybettiğim Yürüdükçe uzayan yolum Sen yağmurumu taşıyan bulut Ayazını beklediğim sabah
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2020 #1,707 Efendim işitmedim bana birşey mi dedin iki orta bir sade haydi bana müsade
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 27 Mrt 2020 #1,708 Ahmet Kaya Martılar ağlardı, çöplüklerde Biz seninle gülüşürdük Şehirlere bombalar yağardı her gece Biz durmadan sevişirdik
Ahmet Kaya Martılar ağlardı, çöplüklerde Biz seninle gülüşürdük Şehirlere bombalar yağardı her gece Biz durmadan sevişirdik
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Mrt 2020 #1,709 Ne sen Leyla' sın ne de ben Mecnun Ne sen yorgun ne de ben yorgun Kederli bir akşam, içmişiz sarhoşuz, hepsi bu Hep sonradan, gelir aklım başıma, hep sonradan, sonradan...
Ne sen Leyla' sın ne de ben Mecnun Ne sen yorgun ne de ben yorgun Kederli bir akşam, içmişiz sarhoşuz, hepsi bu Hep sonradan, gelir aklım başıma, hep sonradan, sonradan...
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 27 Mrt 2020 #1,710 Nikahina benide cagir sevgilim Istersen sahidin olurum senin.. ?