☘️Haftanın konuğu Tatlı Cadı ☘️

nazenin

MiKRoSKoBiKCaNLı
Özel üye
Selamlar arkadaşlar 🥰
Uzun zaman sonra haftanın konuğu etkinliğimiz tekrar başladı 😍 ilk konuğumuz @Tatlı Cadı 🧡
Bir hafta boyunca arkadaşımızı tanımak adına sorular soracağız :)
Önce konuğumuzu hemen koltuğuna alalım koltuk tamamen konuğumuza özel :D yapay zeka etkinliğin sponsoru :D

IMG-20250105-WA0003.webp

Hoşgeldin canım @Tatlı Cadı ilk olarak bize biraz kendinden bahseder misin ? Tatlı cadı kimdir ne yapar nerede yaşar ?

İsmim Betül 34 yaşında idim ama 2025 girdik eylülde 35 olucam 🥲
Evliyim 1 kızım var ismi öykü 12 yasında oda 13 olcak bu sene 😂
Ev hanımıyım gezmeyi ve temizlik yapmasını cok severim temizlik takıntım cok fazla 🙈
İstanbul dogumluyum 2 sene öncesine kadarda istanbulda yaşıyordum 2 senedir Balıkesirde yaşıyorum balıkesir dediysem akçaydayım 😂
Bu kadar 🥰

1. Soru: Sevgili @Tatlı Cadı, biliyoruz ki kazanında envai çeşit iksir kaynatıyorsun. Peki, en unutulmaz iksir kazanın oldu mu? Mesela, yanlışlıkla tarçın yerine acı pul biber koyup, konuşan tavşanlar yarattığın bir an oldu mu? Ya da belki de bir keresinde iksire şeker yerine tuz ekleyip, tüm komşularının kaşlarını yukarı doğru kaldırmasına sebep olduğun bir hadise? Lütfen tüm detaylarıyla anlat, kahkahalarla dinlemeye hazırız!

2. Soru: Cadılar Bayramı'nda kapı kapı dolaşıp şeker toplamak yerine, büyülü şakalar yapmayı tercih ettiğini duyduk. En sevdiğin şakan hangisi? Mesela bir keresinde balkabağını zıplayan bir topa, kedileri ise paten kayan penguenlere dönüştürdüğün rivayet ediliyor. Bu şakanın arkasındaki büyülü sırrı bizimle paylaşır mısın? Belki de biz de evde birkaç büyülü şaka yapabiliriz! (Tabii ki kimseye zarar vermeden!)

3. Soru: Tatlı Cadı olarak, büyülü süpürgenle gökyüzünde özgürce uçuyorsun. Peki, süpürgenle başından geçen en komik anı anlatır mısın? Belki bir keresinde yanlışlıkla yönünü şaşırıp, bir kuş sürüsünün ortasına dalmışsındır, ya da süpürgenin motoru arızalanıp, bir bulutun üzerinde mahsur kalmışsındır? Detayları merak ediyoruz, hatta belki o günü canlandırabileceğimiz bir skeç bile yazabiliriz!

4. Soru: Son olarak, sevgili Tatlı Cadı, büyülü güçlerini kullanarak dünyayı değiştirebilseydin, ilk neyi değiştirirdin? Mesela, bütün trafik lambalarını pembe yapıp herkesin yolculuklarını daha keyifli hale mi getirirdin? Ya da belki de bütün yaramaz çocukları bir günlüğüne konuşan kurabiyelere mi dönüştürürdün? Bize en çılgın ve tatlı hayalini anlat, belki hepimiz ilham alırız!

Temizlik takıntısı seni zorlamıyor mu :)
-hayır olmuyor temizlik yapmasını cam silmesini çok severim burda en iyi @zevzek bilir o cam ayna gibi olmak zorunda herhafta siliyordum eskiden simdi azaltıım biraz 🙈
En sevdiğin yemek nedir ?
-Her yemegi çok severim ama patlıcan çeşitleri ayrıdır
En sevdiğin şarkı?
- tek bi sarkı söyleyemem ki cok cok eskiden sagoba kajmer hastasıydım çoğu şarkısını hala ezbere bilirim ama ara dönenceye çok taktım
Yüzünde hâlâ tebessüm olan çocukluk anın var mı ?
- var olmazmı ortaokul anılarım keske o zamana dönebilsem 🥲 ama annem istemez sanırım tekrar yasamayı 😄

Temizlik takıntısı seni zorlamıyor mu :)
-hayır olmuyor temizlik yapmasını cam silmesini çok severim burda en iyi @zevzek bilir o cam ayna gibi olmak zorunda herhafta siliyordum eskiden simdi azaltıım biraz 🙈
En sevdiğin yemek nedir ?
-Her yemegi çok severim ama patlıcan çeşitleri ayrıdır
En sevdiğin şarkı?
- tek bi sarkı söyleyemem ki cok cok eskiden sagoba kajmer hastasıydım çoğu şarkısını hala ezbere bilirim ama ara dönenceye çok taktım
Yüzünde hâlâ tebessüm olan çocukluk anın var mı ?
- var olmazmı ortaokul anılarım keske o zamana dönebilsem 🥲 ama annem istemez sanırım tekrar yasamayı 😄

Bize anlatmak ister misin anını:D

Az sayıda soru soramıyorum ben hepsi birden :D
  1. Bir günlüğüne istediğin bir süper güce sahip olsan, hangisini seçerdin ve neden?
  2. Hayatının bir filmi yapılsa, başrolü hangi ünlü oynasın isterdin?
  3. Zaman makinen olsa hangi yıla giderdin ve orada ne yapardın?
  4. Bir çizgi film ya da masal karakteri olsan, hangisi olurdun?
  5. Sadece bir yemekle bir ömür geçirmek zorunda kalsan, neyi seçerdin?
5'erli gruplar halinde gelecek sorular :D

Bize anlatmak ister misin anını:D
Okulda baska sınıflarla kavga etmiştik sonra herkezi müdür arayıp okula cagırmıstı kimi velisiyle gelmişti ben arkadasımdaydım onuda arayıp cagırınca bende gitmiştim müdür hepsine vurmuştu bana sen neden geldin cık dısarı demişti ama olayda asıl kavga eden kızlara bulasan bendim korkup beni şikayet edememişlerdi 😂
Okulda su savası yapıp Eve sırılsıklam su gibi gelmek
Derslerden bi bahane bulup kacmak yada uyumak gibi haaa bide karsı sınıfa gidip gazete açmıştım Fenerbahce 6 galatasaray 0 diyerek mat hocası görüp uyuz kadın tokat atmıştı benim gibi birine 😂
Anı bitmez ki bende hayatım anı benim🤗

Geri