• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Haftanın Üyesi Anketi

Sizce haftanın üyesi kim olmalı?

• alemdar

Oy: 0 0.0%
  • aslann

Oy: 1 5.0%
  • Esr3

Oy: 7 35.0%
  • İLkİm*

Oy: 4 20.0%
  • RUZG4R

Oy: 4 20.0%
  • -STORM-

Oy: 2 10.0%
  • ° YaSaK eLMa °

Oy: 2 10.0%

• Toplam katılan
    20
  • Anket kapatıldı: .
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
sen çağla ablamın böyle bir şey yapabileceğini düşünebiliyormusun ..? listede ismi olanlar daha önce seçilemeyenler torpil bunun neresinde araz..ayrıca konmasa da olur bu benim için problem edeceğim bir konu değil :)

sen de bunu ciddiye alıp yorum yapıyosun öyle mi.ben de biliyorum bunu @RUZG4R her neyse bi şakayla konuya katılıyım demiştim.mesele yok yani.

Düzenleyen yönetici:
Haftanın üyesine ben almaz oldunuz yaa:)

mübarek bu @RUZG4R da her ankette var:)dostum sana torpil mi var ne yahu:)

Burayi yeni gordum.@araz canim aday listesindeki kisilere tek tek ozel mesajla soruldu kabul edenler listeye alindi. Bu sekilde en adil aday listesi olusturulmus oldu.Listede yer almayanlar anketin acilacagi gun forumda olamayanlardir.Ne ben nede Çerezforum yonetimi bir uyeyi diger uyedenaayirmaz.Senin bunu yazman iyi olmus bu aciklama diger arkadaslarimiz icin aciklanmis o ldu.Bundan sonraki anketlerde bu sekilde acilacaktir.Kimsenin kirilmasini alinmasini istemiyorum.

Düzenleyen yönetici:
Burayi yeni gordum.@araz canim aday listesindeki kisilere tek tek ozel mesajla soruldu kabul edenler listeye alindi. Bu sekilde en adil aday listesi olusturulmus oldu.Listede yer almayanlar anketin acilacagi gun forumda olamayanlardir.Ne ben nede Çerezforum yonetimi bir uyeyi diger uyedenaayirmaz.Senin bunu yazman iyi olmus bu aciklama diger arkadaslarimiz icin aciklanmis o ldu.Bundan sonraki anketlerde bu sekilde acilacaktir.Kimsenin kirilmasini alinmasini istemiyorum.

yukarı da da belirtmiştim zaten çağlayağmur benimki sadece konuya değişiklik olsun diye şakayla gireyim dedim.öneml, değil yani olup olmamak burada hep beraber olmak benim için yeterli. zaten daha önceki haftanın üyesi konularında çok defa yer almıştım:)benimki latife

Düzenleyen yönetici:
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri