• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Haftanın Üyesi Anketi

Sizce efsane_ kartalmı,zevzekmi haftanın üyesi olmalı?

• efsane_kartal

Oy: 11 57.9%
  • zevzek

Oy: 8 42.1%

• Toplam katılan
    19
  • Anket kapatıldı: .
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
önemli bir aday ile iki kişi girimişiz bu nedenle geri kalmış yada 2. olmuş olsamda üzlmeyeceğim sanırım ...arkadaşıma başarılar diliyorum :) oy verenlerede teşekkürler.

Sağol düşüncelerin için .
Maksat üyeleri teşvik etmek katılımı arttırmak . Benim teşvik edilecek tarafım kalmadı artık =)
ben birinci olsamda Bütün ödüller senindır zevzek .

Oy kullanmayanlar da kullansın arkadaşlar yarın bitiyor sanırım anket otomatik olarak kapanacak :)

Haftanın uyesi efsane kartal olmustur. Kardescan tebrik ediyorum. ÇTL ödülün benden diğer ödüller @YoRuMSuZ tarafından verilecektir.:)

Düzenleyen yönetici:
Haftanın uyesi efsane kartal olmustur. Kardescan tebrik ediyorum. ÇTL ödülün benden diğer ödüller @YoRuMSuZ tarafından verilecektir.:)

Teşekkürler ablam..
Fakat iznin olursa ödüllerimi Zevzek kardeşimize vermek istiyorum..Katılım bakımından benden daha faydalı olduğunu düşünüyorum..Hem yeni arkadaşların daha çok teşviğe ihtiyacı var bence :)

Düzenleyen yönetici:
Kardeşcan oyle yapmayalım sana oy verenleride kirmamis oluruz. Anketlerimiz devam edecek o zamanda belki zevzek arkadasimiz kazanir.:)

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri