_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ags 2013 #41 YoRuMSuZ dediki: İzin verdik mi ki olmayacağım diyosun. Kendi kendine gelin güvey olma önce izin al Genişletmek için tıklayın... Ben izin almam haber veririm
YoRuMSuZ dediki: İzin verdik mi ki olmayacağım diyosun. Kendi kendine gelin güvey olma önce izin al Genişletmek için tıklayın... Ben izin almam haber veririm
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Ags 2013 #42 YoRuMSuZ dediki: Tebrikler gençler (RUZG4R ve nehir) güzel bir hafta diliyorum her ikinize de Ama meraklı gözleri fazla yormayın ona göre Genişletmek için tıklayın... saol abim ...meraklı gözler için kendi adıma söz vermiyorum Tuba dediki: amanin ikinizmi olmuşunuz ne güzel olmuşunuz böyle yan yana tebrik ederim canlarım Genişletmek için tıklayın... Saoll bacıııı
YoRuMSuZ dediki: Tebrikler gençler (RUZG4R ve nehir) güzel bir hafta diliyorum her ikinize de Ama meraklı gözleri fazla yormayın ona göre Genişletmek için tıklayın... saol abim ...meraklı gözler için kendi adıma söz vermiyorum Tuba dediki: amanin ikinizmi olmuşunuz ne güzel olmuşunuz böyle yan yana tebrik ederim canlarım Genişletmek için tıklayın... Saoll bacıııı
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #43 @_nehir_ @RUZG4R Tebriklerrr Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Ags 2013 #44 YoRuMSuZ dediki: nehir hani senin takacağın taç ? Genişletmek için tıklayın... Hahaha _nehir_ dediki: Allahımm sana geliyorum Heyecanlandım bi dakka Memeleketime selam gönderebilir miyim Ben de seni tebrik ederim Rüzgar güzel bir haftaydı ) Genişletmek için tıklayın... tabi kii el sallamayı unutma Teşekkür ederim
YoRuMSuZ dediki: nehir hani senin takacağın taç ? Genişletmek için tıklayın... Hahaha _nehir_ dediki: Allahımm sana geliyorum Heyecanlandım bi dakka Memeleketime selam gönderebilir miyim Ben de seni tebrik ederim Rüzgar güzel bir haftaydı ) Genişletmek için tıklayın... tabi kii el sallamayı unutma Teşekkür ederim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Ags 2013 #45 aslann dediki: @_nehir_ @RUZG4R Tebriklerrr Genişletmek için tıklayın... saol kardeşim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ags 2013 #46 aslann dediki: @_nehir_ @RUZG4R Tebriklerrr Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler aslann Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Ags 2013 #47 _nehir_ dediki: Ben izin almam haber veririm Genişletmek için tıklayın... Geldiğin hafta aday listesine tekrar alırız o zaman
_nehir_ dediki: Ben izin almam haber veririm Genişletmek için tıklayın... Geldiğin hafta aday listesine tekrar alırız o zaman
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ags 2013 #48 YoRuMSuZ dediki: nehir hani senin takacağın taç ? Genişletmek için tıklayın... Doğru diyorsun @RUZG4R sana layık değil ama.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: nehir hani senin takacağın taç ? Genişletmek için tıklayın... Doğru diyorsun @RUZG4R sana layık değil ama..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Ags 2013 #49 _nehir_ dediki: Doğru diyorsun @RUZG4R sana layık değil ama.. Genişletmek için tıklayın... dur eğileyim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_nehir_ dediki: Doğru diyorsun @RUZG4R sana layık değil ama.. Genişletmek için tıklayın... dur eğileyim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ags 2013 #50 RUZG4R dediki: dur eğileyim Genişletmek için tıklayın... Hadi hayırlı olsun