YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Mys 2019 #23 Harikasınız arkadaşlar. Hem katılım hem tahminler hem de sunum grafikler falan her şey harika tebrikler.
Harikasınız arkadaşlar. Hem katılım hem tahminler hem de sunum grafikler falan her şey harika tebrikler.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Mys 2019 #24 nazenin dediki: Tebrikler canım @TeBeSSüm zoru basardin Genişletmek için tıklayın... Evet canim biraz zordu ama keyifliydi ?tesekkurler ? pietaS dediki: Tebrikler @TeBeSSüm. Genişletmek için tıklayın... Tesekkurler ?
nazenin dediki: Tebrikler canım @TeBeSSüm zoru basardin Genişletmek için tıklayın... Evet canim biraz zordu ama keyifliydi ?tesekkurler ? pietaS dediki: Tebrikler @TeBeSSüm. Genişletmek için tıklayın... Tesekkurler ?
r0se Forum Onuru Özel üye 4 Hzr 2019 #25 6.Hakkında Ne Biliyorsun Kazanını @Sentinus olmuştur. Kendisini tebrik ederim/z. Ödülün en kısa zaman da hesabına ulaşacaktır ✿ Adminden Not: Üye adını 2 gün süresince istediği renk ve sitille gösterebilir. Renkleri istediği zaman bu süre zarfında değiştirebilir Üstelik üye adı stili sadece online listesinde değil forumun her yerinde görünür. Bu özellik postbit avatarının altında da aktif olarak görünecek... Üye adını renklendirmek için Envanter Marketteki Envanter alanına girip "Yapılandır" linkine tıklayabilirsiniz.
6.Hakkında Ne Biliyorsun Kazanını @Sentinus olmuştur. Kendisini tebrik ederim/z. Ödülün en kısa zaman da hesabına ulaşacaktır ✿ Adminden Not: Üye adını 2 gün süresince istediği renk ve sitille gösterebilir. Renkleri istediği zaman bu süre zarfında değiştirebilir Üstelik üye adı stili sadece online listesinde değil forumun her yerinde görünür. Bu özellik postbit avatarının altında da aktif olarak görünecek... Üye adını renklendirmek için Envanter Marketteki Envanter alanına girip "Yapılandır" linkine tıklayabilirsiniz.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Hzr 2019 #26 Tebrikler @Sentinus bu aralar pek girememem senin isine yaradi anlasilan ?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Hzr 2019 #27 TeBeSSüm dediki: Tebrikler @Sentinus bu aralar pek girememem senin isine yaradi anlasilan ? Genişletmek için tıklayın... Sorular düşeş geldi İnan @TeBeSSüm ? 2 tanesi de ipucu zaten ?
TeBeSSüm dediki: Tebrikler @Sentinus bu aralar pek girememem senin isine yaradi anlasilan ? Genişletmek için tıklayın... Sorular düşeş geldi İnan @TeBeSSüm ? 2 tanesi de ipucu zaten ?
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2019 #28 Ben bu etkinlik veya yarismadan hic bir sey anlamadim desem Darilan olurmu acaba?
Artemis Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2019 #29 GeceYolcu dediki: Ben bu etkinlik veya yarismadan hic bir sey anlamadim desem Darilan olurmu acaba? Genişletmek için tıklayın... Şöyle ki üyelerimizden birine @Escarfe sorular soruyor o üyemiz bu soruları cevaplıyor daha sonra aynı soruları bize yöneltiyor ve ne demiştir sizce diyor ? bizde bilmeye çalışıyoruz olay böyle
GeceYolcu dediki: Ben bu etkinlik veya yarismadan hic bir sey anlamadim desem Darilan olurmu acaba? Genişletmek için tıklayın... Şöyle ki üyelerimizden birine @Escarfe sorular soruyor o üyemiz bu soruları cevaplıyor daha sonra aynı soruları bize yöneltiyor ve ne demiştir sizce diyor ? bizde bilmeye çalışıyoruz olay böyle
Artemis Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2019 #30 https://cerezforum.com.tr/konu/esrarengiz-hakkinda-ne-biliyorsun-7.157464/post-986505@GeceYolcu burayı incelesin iyi olur
https://cerezforum.com.tr/konu/esrarengiz-hakkinda-ne-biliyorsun-7.157464/post-986505@GeceYolcu burayı incelesin iyi olur